Hírek

Lesz még Twin Peaks?

David Lynch: Az én művészetem (David Lynch - The Art Life)
David Lynch

„Az ajtó mindig nyitva áll David Lynch és Mark Frost előtt” – mondta Gary Levine szombaton a Showtime sajtóprezentációján. A kérdés, ez vajon azt jelenti-e, hogy lesz folytatása a Twin Peaksnek.

„A munka várakozáson felüli volt, az emberek reakciója úgyszintén, és eszméletlenül jót tett a márkánknak és a hálózatunknak – folytatta. – De ne feledkezzünk meg a tényről, hogy Marknak és Davidnek (a Twin Peaks kreátorainak – a szerk.) 25 év kellett, hogy elkészítsék a harmadik évadot. Tegyük hozzá, hogy David emberfeletti munkát végzett. A Guinness Rekordok Könyvében lenne a helye: 18 órákat forgatott, ő írta, rendezte, vágta a produkciót.”

A produkció 25 év utána vette fel a fonalat és egyesítette az első két évad szereplőit olyan új sztárokkal, mint Naomi Watts, Amanda Seyfried, Monica Bellucci, Jim Belushi és Ashley Judd.

 

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs főszerkesztője és egyik alapítója. Geográfusként végzett, majd szabadúszóként írt. Miközben filmes diplomáján is dolgozik, saját PR ügynökségét építi. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek. kataorsolya@filmtekercs.hu

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A szuperhősök már ezerszer megmentették a világot a moziban. Mi a helyzet a tévével?

A VLOGtekercs ebben a hónapban a képregényadaptációk közül azokkal foglalkozik, amik nem a mozit célozzák. A tévében és a streaming-szolgáltatókon sorra érkeznek azok a képregényfeldolgozások amik valamilyen módon különlegesek, ráadásul nem csak saját kategóriájukban. A szuperhősök már meghódították a teljes popkultúrát, beleértve a kiképernyőt is, most megmutatjuk, hogyan!

Műsorvezető: Németh Míra

Szöveg: Vida László

Vágó: Nagy Tibor

Főcím: Gyenes Dániel

Projektvezető: Nagy Tibor

Producer: Molnár Kata Orsolya