Hírek

Lesz Wonder Woman 3. Gal Gadottal és Patty Jenkins-szel

Az 1984 sikere után nem volt ugyan túl nagy kérdés, de így is meglepő, hogy a premier után egy héttel már hivatalos lett az információ.

December 27-én jelentette be a Warner Bros., hogy hivatalosan is megkezdték a tárgyalásokat Gal Gadot színésznővel és Patty Jenkins rendezővel a Wonder Woman 3. részéről. Korábban mindkét alkotó óvatosan fogalmazott a folytatással kapcsolatban, ami miatt a sok rajongó bizonytalan volt, lesz-e egyáltalán következő rész.

Az első hétvégéi adatok után azonban nem volt kérdés maga a folytatás ténye. Mint ismert, a Wonder Woman 1984 a járvány közepén debütált egyszerre a mozikban és az HBO Maxon. Észak-Amerikában, ahol pillanatnyilag a mozik döntő része zárva van, az első hétvégén 16,7 millió dollár bevételt hozott –

a boldog békeidőkben ez rettentő gyenge eredmény lenne, de a jelenlegi körülmények között ez az összeg most jónak számít.

Globálisan a film 85 millió dollárt fialt az első hetében, viszont pont a kínai piacon, ahol a legtöbb mozi nyitva van, nem teljesít jól. Közben a Warner az HBO Maxon keresztül történő nézettségről is közölt adatokat, ezek szerint minden második előfizető megnézte a premier napján az új Wonder Womant. A rajongók pozitívabban fogadták a filmet, mint a kritikusok, de igazán egyik fél se elégedett az új résszel.

Tóth Nándor Tamás

Tóth Nándor Tamás külpolitikai és kulturális újságíró volt. A kettő metszetéből alakult ki filmes specializációja: a politikai témájú és a társadalmi változásokat feldolgozó filmek, valamint a Mediterrán-térség, Németország és Latin-Amerika filmművészete. A Filmtekercs Egyesület pénzügyi vezetője. tothnandor@filmtekercs.hu

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com