Hírek

Meryl Streepet engedi improvizálni Soderbergh – Let Them All Talk előzetes

A Let Them All Talk című filmben Steven Soderbergh ismét szórakoztatóbb vizekre evez, és jutalomjátékot ad színészeinek.

Kiadta az HBO Max a már régóta várt trailert Steven Soderbergh legújabb filmjéhez – adta hírül a Collider. A Let Them All Talk főszereplője a háromszoros Oscar-díjas Meryl Streep, jól menő sikeres írónő, aki két barátnőjével (Dianne Wiest és Candice Bergen) és unokaöccsével (Lucas Hedges) óceánjáró hajóra megy nyaralni. Az előzetes alapján a film története az idősödő nők jellemének hasonlósága és különbözősége alapján hoz majd némi dramedy hatást. Alapvetően szórakoztató filmnek tűnik, de valószínűleg nem kerüli majd a drámaibb hangokat.

A rendezőtől egyébként sem áll távol a komoly vagy izgalmas témák humorral való oldása. Az Ocean’s trilógia stílusától később sem állt messze Az informátor! vagy a Pénzmosó színészi játéka.

A film forgatókönyvét Deborah Eisenberg jegyzi, akinek IMDb adatlapja meglehetősen üres, a többi alkotó személye azonban mindenképpen bizakodásra ad okot. Mint korábban kiderült, az alkotók merőben improvizálnak, ezért a színészek játékára nagy hangsúly fekszik.

A rendező pedig most már sorozatban harmadik filmjét készíti streaming platformra. A tavalyi évben a Szárnyaló madár című sportdráma és a Pénzmosó sikereit a Netflixen nézhettük meg, ez a film pedig december 10-én érkezik az HBO Maxra.

Sergő Z. András

Sergő Z. András alapító, felelős szerkesztő. Közép-Kelet-Európa, különösen a román újhullám, a délszláv és a magyar film követője. Kedvencei a dokuk, a kamaradarabok, sport- és valláspolitika. sergoandras@filmtekercs.hu