Hírek

Letartóztatták Ezra Millert Hawaii-on

A Hawaii megyei rendőrség közölte, hogy letartóztatták, majd rendbontás és garázdaság miatt vádat emeltek Ezra Miller ellen, akit hamarosan a The Flash főszerepében láthatunk.

A rendőrség szerint a letartóztatás egy vasárnap esti incidens után történt egy karaoke bárban – írja a Hawaii News Now. A 29 éves férfi állítólag trágárságokat kiabált és kiborult a karaokézók miatt. A jelentés szerint Miller egy ponton elragadta a mikrofont egy 23 éves nőtől, aki épp egy dal közepén volt, később pedig rátámadt egy 32 éves dartsozó férfira.

A két cselekedet rendbontás és garázdaság bűncselekményének minősül.

A bár tulajdonosa többször kérte Millert, hogy nyugodjon meg, de a rendőrség szerint eredménytelenül. Millert letartóztatták, vádat emeltek ellene, majd 500 dollár óvadék letétele után szabadon engedték.

A színész legközelebb a Legendás állatok: Dumbledore titkai című filmben láthatjuk, majd júniusban debütál a DC szuperhősfilmje, a The Flash, Millerrel a címszerepben. Nem ő az egyetlen balhés színész mostanság: nemrég a The Boys színésze került szembe a törvénnyel Spanyolországban.

Gyöngyösi Lilla

Gyöngyösi Lilla az ELTE irodalom- és kultúratudomány szakán végzett. Specializációja a szerzői film, a western és az intermedialitás, mániája az önreflexió. Újságíróként és marketingesként dolgozik. A Filmtekercs.hu főszerkesztője.
gyongyosililla@filmtekercs.hu

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com