Hírek

Lezárul egy korszak: az ötödik évaddal véget ér a Stranger Things

stranger-things-4.-évad

A most bejelentett ötödik lesz az utolsó évadja a Stranger Things sorozatnak, ráadásul a negyediket sem egészben kapjuk.

A Netflix bejelentette, hogy az utóbbi évek egyik legjelentősebb sorozata, a Stranger Things az ötödik évaddal elérkezik a végéhez. Matt és Ross Duffer, a sorozat kreátorai azt is közzétették, hogy a negyedik évadot sem egyben, hanem két etapban láthatjuk majd – írja a Collider. A sorozatot mindig is négy-öt évadosra tervezték, ami egyáltalán nem ritka a streaming-piacon.

„Még mindig sok izgalmas történet van a Stranger Things világában” – mondták a Duffer testvérek. „Új rejtélyek és kalandok, váratlan hősök. Mindenekelőtt reméljük, velünk maradtok, hogy befejezzük a páratlan erejű lány, Tizenegy meséjét.”

A Stranger Things 2016-ban bombaként robbant a Netflix kínálatában misztikus-horror történetével. A sorozatot jócskán meglökte a 80-as évek nosztalgia, ami a negyedik és ötödik évadokban sem ér véget. A hamarosan érkező évad szinopszisa szerint hat hónnappal a starcourti csata után a csapat először válik ketté, ami legalább olyan veszélyes, mint a természetfeletti jelenségek sora. Amikből természetesen most sem lesz hiány! Új, nem evilági fenyegetések kerülnek felszínre Hawkins városában, ami talán közelebb visz Tótágas rejtélyének megoldásához.

A negyedik évadban az alapcsapathoz (Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Winona Ryder, David Harbour, stb.) csatlakozik Jamie Campbell Bower, Eduardo Franco, Joseph Quinn, és a horror ikon Robert Englund. Englund legismertebb szerepe Freddy Krueger volt a Rémálom az Elm utcában filmekben és ezúttal is gonosz szerepre számíthatunk tőle. Wolfhard szerint minden évad egyre sötétebb lesz, és a negyedik évadtól se várjunk sokkal kevesebbet. „De tényleg, a negyedik évad az eddigi legsötétebb. Minden évben viccesebb, sötétebb, szomorúbb lesz. Minden évben egyre erősebb” – mondta a színész.

A Stranger Things negyedik évadjának első fele május 27-én érkezik a Netflixre, a második félévadra július elsején számíthatunk.

Nagy Tibor

Nagy Tibor jelenleg az ELTE-n tanul Filmtudomány mesterszakon. Kedvenc műfajai a klasszikus hollywoodi gengszter- és westernfilm. Különös figyelmet fordít az izraeli filmekre és a vallási témákra.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com