Hírek

Liam Hemsworth váltja Henry Cavillt a Vaják utolsó évadában

Furcsa csavarral érkezik a Netflix egyik legnépszerűbb sorozatának utolsó évada: Henry Cavillt a Vaják (The Witcher) utolsó évadában Liam Hemsworth váltja Ríviai Geralt szerepében.

Cavill, aki hét elején bejelentette, hogy Supermanként hamarosan visszatér a DC világába, egy másik komoly döntést is hozott: negyedik évad előtt újratárgyalta rövidtávú szerződését a Netflix-szel, és mind a sorozat alakulása, mind az egyéb elkötelezettsége miatt úgy határozott, hogy megválik a szörnyvadász szerepétől. Az utolsó évadban leginkább az Éhezők viadala-franchise főszereplőjeként ismert Chris Hemsworth ölti magára Ríviai Geralt köpenyét.

A széria egyébként – még Cavillal – 2023 nyarán tér vissza majd a harmadik évaddal, melyet még 2022. december 25-én egy négyrészes előzménysorozat, a The Witcher: Blood Origin előz meg. 

A Vaják három szereplő, Ríviai Geralt, Ciri (Freya Allan) és Yennefer (Anya Chalotra) összefonódó sorsának története egy emberek, tündék, boszorkányok, boszorkányok, gnómok és szörnyek benépesítette világban, ahol mindenki a túlélésért harcol. 

Hemsworth nagyon lelkesen várja a feladatot: Witcher rajongóként nagyon örülök a lehetőségnek, hogy eljátszhatom Ríviai Geralt szerepét. Henry Cavill hihetetlenül jó Geralt volt, és megtiszteltetés számomra, hogy átadja nekem a stafétát, és megengedi, hogy a kaland következő fejezetében én hordjam a Fehér Farkas pengéjét. Henry, évek óta rajongok érted, és inspirált, amit ebbe a szeretett karakterbe belevittél. Lehet, hogy nagy fába vágom a fejszémet, de igazán izgatottan várom, hogy belépjek a The Witcher világába.”

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs.hu egyik alapítója, 2020 augusztusáig főszerkesztője. Geográfusként és filmtörténetre specializálódott bölcsészként végzett, PR-, branding- és marketingtanácsadóként dolgozik. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
1 hozzászólás
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!