Hírek

Liam Neeson az új Men in Black filmben?

Úgy tűnik, Liam Neeson is csatlakozik a Chris Hemsworth–Tessa Thompson duóhoz a legújabb Men in Black filmben – áll a Variety hírében.

Jó ideje tudni már, hogy spinoffot kap a Men in Black, mostanra pedig a főbb szereplők is összegyűltek. Az alkotást F. Gary Gary rendezi majd, míg a forgatókönyvet Matt Holloway és Art Marcum írják. Chris Hemsworth és Tessa Thompson már korábban beszálltak a projektbe, most pedig Liam Neeson nevétől hangos a sajtó.

Véleményed van a cikkről vagy a filmről? Írd meg nekünk kommentben!

A Sony égisze alatt készülő film 2019 májusára kell, hogy a mozikba kerüljön, az executive producerek között pedig maga Steven Spielberg is helyet foglal.

Az eddigi értesülések alapján a történet nem próbálja meg folytatni a korábbi filmeket kronologikusan,

Will Smith és Tommy Lee Jones karaktere pedig biztosan nem fog visszatérni. A női főszereplővel persze meg a címmel is kezdeni kell majd valamit, bár ez még a jövő zenéje.

Liam Neeson az ügynökség brit vezetőjét alakítja majd a hírek szerint. A színész egyébként másik 5 filmen dolgozik éppen. Legutóbb a hazai közönség a The Commuter: Nincs kiszállás című újabb akciófilmben láthatta őt, legközelebb pedig Steve McQueen krimi-thrillerében lép a mozivászonra (Widows).

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés