Hírek

Liam Neeson lesz a Csupasz pisztoly-reboot főszereplője

Csupasz-pisztoly-Leslie-Nielsen

A Paramount végre bejelentette a Csupasz pisztoly franchise hosszú ideje tervezett folytatásának dátumát: 2025. július 18-án lesz a film bemutatója.

A Variety premierdátumáról szóló hírében nem sok derült ki, azt azonban már tudni, hogy a jelenleg névtelenül futó projektet Akiva Schaffer rendezi, s egyben ő a vezető producer is. A forgatókönyvet együtt írta Dan Gregor és Doug Mand, akik Emmy-díjas Chip ‘N Dale: Rescue Rangers című filmjük után most ismét együtt dolgoznak.

A Csupasz pisztoly franchise legújabb darabja a népszerű 1988-as Csupasz pisztoly gegparádéba torkolló vígjátékon alapul, amely a Police Squad! című sorozat nagyjátékfilmes verziója. Vagyis tulajdonképpen egyenes folytatása, hiszen nem csak a készítők (Peter Segal és David Zucker), de Leslie Nielsen személye is azonos az adaptációban.

Azonban Leslie Nielsen halálával a Csupasz pisztoly új arcát kellett megteremteni a folytatáshoz, ami egy ilyen ikonikus színész, mint Leslie Nielsen esetén egyáltalán nem könnyű feladat.

A rebbotban Frank Drebin hadnagy figuráját Liam Neeson ölti magára, ami egy elég jó döntésnek tűnik. Liam Neeson sikere és keresztje is egyben a 2008-as Elrabolva, ahol a titkosszolgálat egyik legkiválóbb ügynökét alakítja. A filmet azonban egyre halványabb folytatások követték, és eléggé kezdett úgy tűnni, hogy a színész nem tud kiugrani a szerepből.

A Csupasz pisztoly erre azonban jó esély lehet, ha sikerül szomorkásból vicces-pisztolyos hőssé alakulnia. S nem vitás, hogy már láthattuk komikus darabokban Seth MacFarlane-nek köszönhetően, szóval minden esély megvan egy sikeres átalakulásra. Hogy ez mennyire sikerül, és hogy a legendás Csupasz pisztoly rajongói örülni fognak-e, 2025. július 18-án kiderül, az eddig cím nélkül futó film premierjekor.

Keleti Léda

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com