Fókuszban Hírek

Libabőrt kérsz Halloweenra? Nézd meg az új Stranger Things 2. évad előzetesét!

Nem tudom visszafogni magam: egyszerűen szuper-király-állat ez az trailer!

Közeleg az ítélet napja, minden korábbinál nagyobb szörnyek jönnek, a városlakók egymásnak esnek, a gyerekekből szellemirtók lesznek, El visszatér, Willel valami nagy baj van – rengeteg kalandot villant fel a Stranger Things 2. évadának előzetese. És mégsem spoilerez el semmit!

A magávalragadó első évad után már több mint egy éve várom a folytatást, amelyet a Netflix október 27-re, Halloween előestéjére időzített. Nem érkeznek új szereplők csak nagyobb ellenfelek, és a kedvenc karaktereink pedig láthatóan erősebb szövetségre lépnek egymással.

Már csak két hét!

Címkék
Avatar

Tóth Nándor Tamás

Tóth Nándor Tamás külpolitikai és kulturális újságíró volt. A kettő metszetéből alakult ki filmes specializációja: a politikai témájú és a társadalmi változásokat feldolgozó filmek, valamint a Mediterrán-térség, Németország és Latin-Amerika filmművészete. A Filmtekercs Egyesület pénzügyi vezetője. tothnandor@filmtekercs.hu

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..