Hírek

Lin-Manuel Miranda zenéjével itt az új gyönyörű Disney mese – Encanto előzetes

Megérkezett az első előzetes a legújabb Disney animációhoz. Az Encanto varázslatos történettel és képi világgal, no meg Lin-Manuel Miranda zenéjével várja a nézőket.

Meseszépnek ígérkezik a Disney közelgő animációja. Az első bepillantás alapján bájos és nagyon látványos lesz az Encanto, amely egy kolumbiai családról szól majd.

A film a Zootropolis alkotóitól érkezik, a felcsendülő dalokért pedig a Hamilton készítője, Lin-Manuel Miranda felel.

Az animációban Encanto egy varázslatos kis város a kolumbiai hegyekben, ahol minden gyermek különleges áldásban részesül, amikor megszületik. Vannak, akik alakot tudnak váltani, mások szupererősek vagy képesek gyógyítani. A 15 éves Mirabelt azonban valahogy elkerülte ez az áldás. Ő az egyetlen a közösségben, akinek nincsenek természetfeletti képességei.

Mirabelt Stephanie Beatriz szólaltatja majd meg, akit sokan a Brookly 99 Rosa-jaként ismerhetnek. Mellette pedig María Cecilia Botero, Wilmer Valderrama, Adassa, Diane Guerrero, Mauro Castillo, Angie Cepeda, és Jessica Darrow hangja kelti majd életre a karaktereket.

Az Encanto az ősz végén, november 24-én kerül majd a mozikba.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com