Hírek

Lindsay Lohan mint Batgirl?

Az Igazság Ligája csúfos bukása sem tartja vissza Joss Whedont, hogy elkészítse a Batgirlt – amiben Lindsay Lohan is szeretne magának szerepet.

2017 első felében jelentette be Whedon, hogy dolgozik a projekten, de azóta sincs semmi hír afelől, hogy kiket vár a stábba vagy melyik képregényből készít feldolgozást.

Szombaton Lindsay Lohan dobott egy Twitter-üzenetet, amiben arról áradozik, milyen király lenne, ha övé lenne a szerep – azt azonban, hogy ez csak egy gyenge lobbi üzenet vagy egy valódi tárgyalás jele, semmi sem támasztja alá.

https://twitter.com/lindsaylohan/status/949637009454305281

Nagy kérdés, a rajongók mit szólnának egy ilyen választáshoz – a The Rap azonban azzal érvel a színésznő mellett, hogy anno Heath Ledger kiválasztása Joker szerepére is óriási ellenérzéseket keltett… Egy dologban biztosak vagyunk, Lohan csak szerencsésebb választás lehet, mint 1997-ben Alicia Silverstone  volt, aki a Batman és Robinban öltötte magára Batgirl kosztümét.

Whedon – legalábbis nyilvánosan – egyelőre nem reagált a tweetre.

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs.hu egyik alapítója, 2020 augusztusáig főszerkesztője. Geográfusként és filmtörténetre specializálódott bölcsészként végzett, PR-, branding- és marketingtanácsadóként dolgozik. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek.