Hírek

Ha egy Paul Rudd nem elég – Living with Yourself előzetes

Hollywood egyik legnagyobb sztárja megduplázza magát a rajongók kedvéért a Living with Yourself előzetesében.

Paul Rudd csillaga egyre csak emelkedik, 2019-re már a legjobban fizetett színészek TOP 10-es listájába is beverekedte magát a 41 millió dolláros éves fizetésével. Ebbe a pénzmennyiségben persze benne van Rudd Netflixtől felvett gázsija is, amit az október 18-án debütáló limitált sorozatért kapott.

A Living with Yourself egy depressziós férfi története, aki megújulni megy egy wellness szállóba – ahonnan azonban már szó szerint egy jobbik énje távozik, miközben az eredeti férfi egy sírgödörben ébred, meztelenül.

Nem csoda, hogy ezen premissza alapján sokan egy újabb high concept meglepetésre számítanak, mint amilyen a Netflix korábbi nagy dobása, a már most többszörösen Emmy-díjas Russian Doll volt. Aztán hogy a Living with Yourself ötletéből ki tud-e bontakozni valami hasonló, az hamarosan kiderül, a lehetőség mindenképpen adott, a sorozat mögött egy igazán tehetséges gárda áll. A rendezői szék(ek)ben A család kicsi kincsét is megalkotó Jonathan Dayton és Valerie Faris páros foglal helyet, a forgatókönyvért pedig a The Daily Show (először Jon Stewarttal majd Trevor Noah-val) berkeiből kinőtt, kétszeres Emmy-díjas Timothy Greenberg felel.

Németh Barna

Németh Barna

Németh Barnabás a Szegedi Tudományegyetemen végzett magyar szakon, jelenleg néhány könyvkiadónál dolgozik. Szabadidejében olvas és sorozatokkal foglalkozik, díjszezon idején pedig a díjszezonnal.

Filmtekercs Filmklub s03

Filmtekercs Filmklub

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A melodráma igenis több a túlcsorduló érzelmektől. Viszont ehhez vajon az kell, hogy a szerelem beteljesületlen maradjon?

A VLOGtekercs ehavi adásában Spike Jonze A nő és Marc Webb 500 nap nyár című filmjei kerülnek terítékre. Bemutatjuk, hogy a melodráma (minden felszínes vélemény ellenére) nem feltétlenül süpped középszerűségbe. A két film összehasonlításával kiütköznek a műfajban rejlő lehetőségek, valamint az is, hogy azon túl miben újítanak az alkotók.

Műsorvezetők: Énekes Gábor
Szöveg: Énekes Gábor
Vágó: Nagy Tibor
Főcím: Gyenes Dániel
Projektvezető: Nagy Tibor
Producer: Molnár Kata Orsolya