Hírek

Liza, a rókatündér Bollywoodba megy

Ujj Mészáros Károly kifordított tündérmeséjét a keleti világ Hollywoodjában, Indiában dolgozzák fel. Liza szerepét a világ egyik legszexibb nője, Neha Sharma játssza majd.

Mindezt az India Today című portálnak nyilatkozva maga a főszereppel megbízott indiai színésznő, Neha Sharma tudatta a külvilággal. Liza szerepének képzeletbeli stafétáját az indiai sztár a mi remek Balsai Móninktól veszi át.

Sharma így vallott az eredeti műről: „Imádtam a magyar filmet, de amellett, hogy minél több inspirációt próbálok nyerni belőle, az a célom, hogy a sajátommá formáljam a karaktert. Rendkívül lelkes vagyok, és kíváncsian várom, mit szólnak majd a rajongóim, amikor meglátnak ebben a szerepben.

A filmben egyaránt van humor, szerelem, szexuális vágy és horror, és ez egy nagyon érdekes jövőbeli látványossággá teszi”

– mondta az Instagramon 15 millió követővel bíró művésznő.

A 32 éves Sharma Indiában rendkívül népszerű, ez idáig több mint 15 filmben szerepelt, 2014-ben az indiai FHM a világ hetedik legszexibb nőjének választotta meg.

A 2015-ös év hazai meglepetése, a Liza, a rókatündér rövid időn belül a második magyar siker film, amelyre felfigyelt valamelyik nagy külföldi gyártó. Néhány hónapja felreppent a hír ugyanis, hogy a Vészhelyzet Carter dokijaként ismertté vált  Noah Wyle vezetésével tévésorozat készül Till Attila Tiszta szívvel című alkotásából.

Ujj Mészáros Károly eredetijében a címszereplő folyamatosan bajt, pontosabban halált hoz a vele kikezdő férfiakra.

A véres tragédiák okozója pedig nem más, mint egy ősi japán démon.

A hírt a hazai sajtóban a Filmhu hozta le, akik rögtön hozzá is tették, hogy a jogok eladásáról szóló tárgyalások még nem zárultak le, nem teljes még a megegyezés. Ez azt is jelenti, hogy teljesen biztosra nem vehetjük a dolgot. De attól még nem kevésbé vagyunk büszkék.

Az indiai változat címe – ha minden a tervek szerint alakul – Aafat-e-Ishq lesz. A remake – természetesen – hindi nyelven forog majd, bemutatásának tervezett időpontját még nem hoztak nyilvánosságra. Az Afrat-e-Ishq című filmet Indrajit Nattoji rendezi, és a Zee Studios gyártja. A filmben szerepel még Ila Arun, Namit Das, Gautam Rode és Pravessh Rana. Ashima Avasthi, a gyártó Zee Studios Originals alelnöke és vezetője a filmet „a szeretet, a vágy, az intrika és a rejtély teljes érzelmi hullámvasútja”-ként írta le.

Avatar

Szabó Zsolt Szilveszter

Szabó Zsolt Szilveszter a szombathelyi BDF-en végzett mozgókép- és médiakultúra szakon. 25 éve foglalkozik filmekkel. Specializációja a sci-fi, a szerzői filmek, a zsánermozik szerzői változatai és a bizarr műfajkevercsek. Szívesen bíbelődik rebellis, besorolhatatlan alkotók műveivel. Cinematográfus istensége Tarkovszkij és nagyra tartja Enyedi Ildikó művészetét.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya