Hírek

Loki és a Skarlát Boszorkány is a kisképernyőn végzi

A Disney kipasszíroz mindent legjobb tojóstyúkjából, és számos Marvel hőst soroz be induló új streaming szolgáltatásához. A Variety értesülései szerint az első sorozatokban Loki és a Skarlát Boszorkány is feltűnik majd. A pletykákat egyelőre sem a Marvel, sem a Disney nem kommentálta.

Míg a szélesvásznon egyértelműen a Marvel mozis univerzuma uralkodik, a kisképernyőn egyelőre a DC felé billen még a mérleg nyelve. Ezen kíván változtatni az a nagyreményű terv, ami a MCU olyan hőseit emeli át a sorozatok világába, akik korábban nem kaptak egészestés mozit. Eddig A S.H.I.E.L.D. ügynökei mutatott csak kapcsolódást a filmekkel, de ez hamarosan megváltozni látszik. Annál is inkább, mert nem csupán a karaktereket, de az őket játszó színészeket is megnyerhetik az ügynek az alkotók, így nem elképzelhetetlen, hogy olyan sztárok, mint Tom Hiddleston vagy Elizabeth Olsen fogják szórakoztatni a rajongókat hétről hétre. Természetesen ilyen nagy nevekhez tisztességes büdzsé is dukál – az előzetes információk szerint a nagyfilmek költségvetéséhez mérhető keretből dolgoznak a 6-8 részes sorozatok, melyeket személyesen Kevin Feige felügyel majd.

Nem csoda, hogy a gombamód szaporodó streaming szolgáltatók szorításában a Disney is saját platformot akar: úgy tűnik, 2019-ben ők is versenybe szállnak. A Marvel-alapú szériák mellett várhatunk Star Wars-tartalmat Jon Favreau-tól, a High School Musicalen alapuló show-t és élőszereplős Susie és Tekergő filmet. Természetesen sok premier is landol majd nálunk: a mozis megjelenésekkel együtt lesz látható itt a Dumbo és a Marvel kapitány is.

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs főszerkesztője és egyik alapítója. Geográfusként végzett, majd szabadúszóként írt. Miközben filmes diplomáján is dolgozik, saját PR ügynökségét építi. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek. [email protected]

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya