Hírek

Loki és a Skarlát Boszorkány is a kisképernyőn végzi

A Disney kipasszíroz mindent legjobb tojóstyúkjából, és számos Marvel hőst soroz be induló új streaming szolgáltatásához. A Variety értesülései szerint az első sorozatokban Loki és a Skarlát Boszorkány is feltűnik majd. A pletykákat egyelőre sem a Marvel, sem a Disney nem kommentálta.

Míg a szélesvásznon egyértelműen a Marvel mozis univerzuma uralkodik, a kisképernyőn egyelőre a DC felé billen még a mérleg nyelve. Ezen kíván változtatni az a nagyreményű terv, ami a MCU olyan hőseit emeli át a sorozatok világába, akik korábban nem kaptak egészestés mozit. Eddig A S.H.I.E.L.D. ügynökei mutatott csak kapcsolódást a filmekkel, de ez hamarosan megváltozni látszik. Annál is inkább, mert nem csupán a karaktereket, de az őket játszó színészeket is megnyerhetik az ügynek az alkotók, így nem elképzelhetetlen, hogy olyan sztárok, mint Tom Hiddleston vagy Elizabeth Olsen fogják szórakoztatni a rajongókat hétről hétre. Természetesen ilyen nagy nevekhez tisztességes büdzsé is dukál – az előzetes információk szerint a nagyfilmek költségvetéséhez mérhető keretből dolgoznak a 6-8 részes sorozatok, melyeket személyesen Kevin Feige felügyel majd.

Nem csoda, hogy a gombamód szaporodó streaming szolgáltatók szorításában a Disney is saját platformot akar: úgy tűnik, 2019-ben ők is versenybe szállnak. A Marvel-alapú szériák mellett várhatunk Star Wars-tartalmat Jon Favreau-tól, a High School Musicalen alapuló show-t és élőszereplős Susie és Tekergő filmet. Természetesen sok premier is landol majd nálunk: a mozis megjelenésekkel együtt lesz látható itt a Dumbo és a Marvel kapitány is.

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs.hu egyik alapítója, 2020 augusztusáig főszerkesztője. Geográfusként és filmtörténetre specializálódott bölcsészként végzett, PR-, branding- és marketingtanácsadóként dolgozik. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com