Hírek

Londonban élő magyarok is láthatták Balog Tibiéket

argo2_02Londonban élő magyarok is láthatták az Argo2-t, ugyanis Árpa Attila és a film szereplői, Young-Shin Kim (Yumiko), Scherer Péter (Bodri) és Kiss József (Tyson) a szigetországba látogatottak az elmúlt hétvégén. 

Az Egyesült Királyság területén ez volt az első igazi magyar közönségfilm, ami moziba került, és az érdeklődők a színészekkel is találkozhattak személyesen. A két vetítésre és közönségtalálkozóra közel 400 néző érkezett.

Az Imperial College London egyetemi moziban rögtön két vetítést is láthatott a közönség. A színészek megosztottak pár kulisszatitkot a forgatásról, veszélyes jelenetekről, elszakadt fürdőgatyáról, robbantásokról és a szinte végig kaszkadőr nélkül forgatott akciójelenetekről.

Árpa Attila elárulta, hogy egyelőre nem tervezi az Argo3-at, hisz sajnos a csapat Pszicho nélkül nem teljes, illetve az Argo2 végén sugallt folytatás, azaz egyszerre szembe szállni az amerikaiakkal és az oroszokkal, szinte lehetetlen küldetés lenne. De a rendező nem utasította el teljesen a folyatás lehetőségét. Árpa Attilával készült interjúnkat itt olvashatjátok.

Filmtekercs.hu

A Filmtekercs.hu Magyarország legnagyobb független online filmes lapja és a te kedvenc újságod.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com