Hírek

Londonban kezd forogni a 25. Bond film

25. Bond film

A Bond25-öt korábban már forgatták Jamaicában, de most egy ideje beköltözött a szigetországba. Egy mai Twitter poszt szerint Londonba is.

Jamaicai és a buckinghamshire-i Pinewood Studios műtermeiben zajló forgatás után ma Londonban folytatják a 25. James Bond film forgatását. A hivatalos 007 Twitter profilra kitett fényképre a The Guardian hívta fel a figyelmünket. Egy csapó, egy mai dátum és egy teljes díszegyenruhában felvonuló lovas sereg a képen, alatta a szöveg: „#Bond25 on location in London.”

A jubileumi kémtörténet, aminek egyelőre pontos címe nincsen, vagy legalábbis nem nyilvános, korábban már kirakott egy rövid jelenetet. Ebben a főszereplő, Daniel Craig vezet egy nyitott terepjárót, és egy jamaicai bárban látunk jeleneteket. Az egyperces összeállítás némi támpontot adhat arra, milyen hangulatot várhatunk a filmtől.

A főszereplőn túl a szereplők között lesz még a friss Oscar-díjas Rami Malek, a kubai születésű főszereplő Ana de Armas vagy éppen a Bond lányként visszatérő Léa Seydoux.

Ennek a londoni mérföldkőnek talán azért is van nagy jelentősége, mert rengeteg problémába ütközött az elmúlt időkben a 25. Bond film. A korábban például a héten egy másik filmmel moziba jutó Danny Boyle-t kérték fel a rendezésre, aki kreatív nézetkülönbségek miatt visszalépett.

Utódja, a True Detective rendezője, Cary Fukunaga lett, aki további problémákkal nézett szembe. Ilyen volt például egy kisebb rosszul sikerült robbanás, amiben egy stábtag könnyebben megsérült. De így járt Jamaicában a főszereplő is, aki még májusban forgatás közben szenvedett kisebb bokasérülést. Gyógyírt talán Charles herceg jelenthetett, aki június 20-án személyesen látogatta meg a forgatást.

A 25. Bond film várhatóan április 20-án kerül a mozikba.

Sergő Z. András

Sergő Z. András a Filmtekercs.hu alapítója és 2022-ben bekövetkezett haláláig felelős szerkesztője volt. Aktívan követte Közép-Kelet-Európa, különösen a román újhullám, a délszláv és a magyar film eseményeit. Érdeklődési körébe tartoztak a dokuk, a kamaradarabok, a sport- és a valláspolitika.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com