Hírek

Luca Guadagnino teljesen kiakadt, amiért valaki végigmobilozta a Suspiriát

Az Oscar-jelölt olasz rendezőt Velencében, új filmje világpremierjén érte a kultúrsokk. 

Csak egy rosszabb dolog van annál, mint amikor valaki a moziban végig a telefonját babrálja: ha egy film világpremierjén teszi mindezt. A Szólíts a neveden Oscar-jelölt rendezője, Luca Guadagnino a stábjával beszélt a sajtónak új horrorfilmje, a Suspiria (Sóhajok) fogadtatásáról. A kritikusokat és a nézőket egyaránt megosztó borzongástól Quentin Tarantino elsírta magát, a főszereplő Dakota Johnson pedig terápiára járt a forgatás után, a rendező azonban a premier után egy másik különös történetet osztott meg.

„Volt egy srác, nagyjából tíz sorral előttem, aki megállás nélkül a telefonját bámulta” – lamentál a rendező. „Az egész vetítés alatt azon gondolkoztam, hogy lemegyek hozzá és rászólok, hogy hagyja abba a k*rva mobilozást, mert marhára tiszteletlen. Gyűlölöm, amikor egyetlen pont világít a sötét teremben, az idegeimre megy.”

Szerencsére Guadagninónak nem volt ennél több oka a sóhajtozásra: filmjét nyolcperces álló ovációval fogadta a közönség.

Papp Atilla

Papp Atilla a Budapesti Corvinus Egyetem kommunikáció és médiatudomány szakán végzett, 2018 óta tagja a Filmtekercsnek. Akut celluloidfüggő, a százmilliós blockbustertől a filléres kísérleti filmig minden érdekli.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com