Hírek

Semmi köze a Beatleshöz – Lucy in the Sky előzetes

Megjelent Natalie Portman új sci-fijének, a Lucy in the Sky előzetese.

Natalie Portmant az Expedíció (Annihilation) után ismét sci-fiben láthatjuk. Ám ez a történet most ott kezdődik, ahol a legtöbb űrutazós sci-fi véget ér: Lucy hazatér az űrből. Így a Lucy in the Sky azt vizsgálja meg, milyen nehéz beilleszkednie a Földre visszatérő asztronautáknak. A film persze főleg Lucyra koncentrál majd, de a többi űrhajós ugyanúgy fontos szerepet játszanak majd a történetben. Őket John Hamm és többek között a Deadpool 2.-ből is ismert Zazie Beetz alakítják majd. Lucy férjét pedig Dan Stevens játssza.

A film címéről az emberek nagy részének valószínűleg a The Beatles ikonikus dala, a Lucy in the Sky with Diamonds jut eszébe.

Bár a két alkotásnak közvetlenül semmi köze nincs egymáshoz, annyi kapcsolatot azért fel lehet fedezni köztük, hogy mindkettő a látomásokra és víziókra épül. Ahogy a trailerből is egyértelműen látszik, Lucy egy idő után biztosan elveszti majd a kapcsolatát a valósággal. Az alkotók egyébként rá is játszanak erre az asszociációra, mivel az előzetes végén felcsendül néhány dallam John Lennon híres szerzeményéből.

A filmet az eddig sorozatokon edződött Noah Hawley rendezi. Stevens és ő korábban együtt dolgoztak a Légión, aminek Hawley volt a kreátora. A forgatókönyvet e sorozat egyik executive producere, Brian C. Brown és az eddig szériák vágójaként tevékenykedő Elliott Diguuseppi jegyzi. A sci-fi egyik producere egyébként Reese Witherspoon, aki visszalépett a főszereptől, hogy a Hatalmas kis hazugságok második évadára koncentráljon.

A premier dátuma még nem ismert, csak annyi biztos, hogy a Lucy in the Sky még idén mozikba kerül.

 

Rakita Vivien

Rakita Vivien az ELTE Bölcsészkarán végzett film szakon. Kedvence a midcult, illetve a történelmi és gengszterfilmek, valamint sorozatok széles skálája. 2017 óta tagja a Filmtekercs csapatának.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com