Hírek

M. Night Shyamalan már az Üveg folytatásáról nyilatkozik

Olyannyira a folytatások korát éljük, hogy M. Night Shyamalan Üveg (Glass) című filmje még be sem ért a mozikba, már arról cikkeznek, hogy lesz-e folytatása. Jelen esetben nem – nyilatkozta a rendező. 

M. Night Shyamalan két korábbi filmje történetét fűzi össze új filmjében, az Üvegben. A 2000-es A sebezhetetlen és a 2017-es Széttörve cselekménye folytatódik majd, ám a kérdésre, hogy az Üveg című film is folytatódik-e, már most tudjuk, hogy nem a válasz.

A rendező nyilatkozata szerint nem akar semmit se újraéleszteni, nem akar megalkuvó lenni. Arra törekszik, hogy minden egyes alkalommal egy eredeti filmet kapjon a nézőközönség – olvastuk a Cinemablenden.

Ha rátekintünk M. Night Shyamalan munkásságára, egyértelmű, hogy valóban próbálta megőrizni a frissességét, hiszen számos stílusban próbálkozott az elmúlt évek alatt.

Végre kijött a Glass előzetese – Willis, McAvoy és Jackson összezárva

Az Üveg című film tulajdonképpen egy háromrészes filmsorozat konklúziója, a trilógia záró darabja. A filmről azt nyilatkozta a rendező, hogy eddigi legnehezebb rendezése volt.

Keleti Léda

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com