Hírek

Octavia Spencer nagyon ijesztő is tud lenni – Ma előzetes

A Ma egy pszichológiai horror-thriller, amelyben gyanútlan, bulizó gimnazisták kerülnek Octavia Spencer karmai közé.

A Ma egy csapat fiatalról szól, akik megismerkednek Sue Ann-nel, majd a szimpatikus nő felajánlja nekik, hogy bulizzanak a pincéjében. Furcsa szabályként – a horrorfilmek egyfajta kifordításaként – azonban a felsőbb szintekre tilos a belépés. Természetesen a szabályt megszegik, aminek következtében egyre furcsább dolgok történnek.

A csavarosnak és eredetinek látszó ban Octavia Spencer mellett többek közt Missi Pyle, Luke Evans, Juliette Lewis és Allison Janney is szerepel. A film producere Jason Blum a Blumhouse-tól (Tűnj el!, Boldog halálnapot!), a rendező pedig Tate Taylor (A lány a vonaton, A segítség).

A Ma május végén kerül az amerikai mozikba, így ez a nyár sem telik el borzongás nélkül.

Gyöngyösi Lilla

Gyöngyösi Lilla

Gyöngyösi Lilla az ELTE irodalom- és kultúratudomány szakán végzett. Specializációja a szerzői film, a western és az intermedialitás, mániája az önreflexió. Újságíróként és marketingesként dolgozik. A Filmtekercs.hu ötfős szerkesztőcsapatának tagja, a Papírfény rovat felelőse.
gyongyosililla@filmtekercs.hu

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Címlapon

Video

Kik a legújabb szereplők a streamingpiacon és vajon melyiküké a jövő? A VLOGtekercs második adásában folytatjuk a seregszemlét és egy kis jövendölgetéssel is készültünk!

Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
Vágó: Nagy Tibor
Főcím: Gyenes Dániel
Projektvezető: Nagy Tibor
Producer: Molnár Kata Orsolya

A videó Tóth Nándor Tamás cikke alapján készült.

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..