Hírek

Ma lesz az Artmozik éjszakája

Így csajozz egy földönkívülivel

Ma rendezik meg az Artmozik éjszakáját, amelyen premier előtti vetítésekkel és régi kedvencekkel is várják a nézőket késő délutántól szombat hajnalig öt fővárosi moziban.

Véleményed van a cikkről vagy a filmről? Írd meg nekünk kommentben!

A Művész moziban Rendezők éjjele címmel mások mellett Roman Polanski, Wim Wenders és Lynne Ramsey új filmje lesz látható az országos premier előtt, de Tarantino Kutyaszorítóban című kultmoziját is levetítik.

A Puskin az igaz történetekre fókuszál idén,

így a legutóbbi Oscar-nyertes filmek közül az Én, Tonyát és A legsötétebb órát lehet majd látni, és premier előtt vetítik a Vissza a gyökerekhez és az Egy burka, egy nadrág című francia vígjátékot.

A Toldi mozi kínálata a veszélyes szerelmi viszonyokat helyezi idén előtérbe, így a Szicíliai kísértettörténet című olasz-francia-német dráma vagy az Így csajozz egy földönkívülivel című romantikus sci-fi is műsorra kerül, premier előtt pedig a Merülés a szerelembe című német-francia-spanyol-amerikai romantikus alkotást, valamint a japán Naomi Kawase A naplemente ragyogása című romantikus drámáját lehet látni.

A Kino Cafe Nők – szerepek elnevezésű válogatásában a Lady Bird című amerikai vígjáték, az Arcélek, útszélek című francia dokumentumfilm és Ridley Scott Thelma és Louise című mozija szerepel, a Tabánban pedig a magyar alkotások között Bogdán Árpád Genezis, Lengyel Balázs Lajkó: Cigány az űrben és Mészáros Márta Aurora Borealis: Északi fény című munkája kerül műsorra.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés