Hírek

Macaulay Culkin (is) gonosz karaktert alakít az Amerikai Horror Story 10. évadában

Macaulay Culkin elborult szerepet alakít az Amerikai Horror Story 10. évadában. Tegnap nyilvánossá vált egy meghökkentő kép az évadból.

Az Amerikai Horror Story 10. évadában Macaulay Culkin is feltűnik. A színész, aki elsősorban cuki gyerekszerepeivel írta be magát a filmtörténelembe, egy ideje már negatív karakterek alakításával építi színészi karrierjének aktuális szakaszát. 

A Walt Disney Television érdekszférájába tartozó FX  kábeltelevíziós csatorna emblematikus sorozatának 10. évadának munkálatait  a  pandémia miatti elnapolások, újra írt menetrendek hátráltatták, számos más produkcióhoz hasonlóan.

A 10. évadhoz ismét csatlakozott a stabil színészgárdából Sarah Paulson, Evan Peters, Kathy Bates, Leslie Grossman, Billie Lourd, Angelica Ross,  Frances Conroy, Finn Wittrock, Adina Porter és Lily Rabe is.

Sarah Paulson - Jelenetkép a Run című filmből
Sarah Paulson a Fuss című filmben

Állítólag az évad középpontjába ezúttal az időjárás kérdése kerül. A  témára már utalnak az eddig nyilvánosságra hozott fotók is. Tegnap Ryan Murphy, aki a sorozat alkotógárdájának egyik középpontja, egy olyan képet posztolt, amin Grossman és Culkin sétál bundában a napfényes tengerparton. A részletekkel kapcsolatban azonban hivatalos információk eddig még nem jelentek meg. 

„Something wicked this way comes” – olvasható a kép alatt az ígéret, ami szabadfordításban nagyjából arra hívja fel a figyelmet, hogy valami gonosz közeleg. Az előző évadok ismeretében ennek lehet néminemű hitelt adni.

Sarah Paulson a széria évadai során újabb és újabb oldalát mutatja meg színészi képességeinek a képernyőn. A lehetőség egyértelműen egyfajta ugródeszkát jelentett számára. Az újabb felvonás kapcsán azt lehet olvasni, hogy karakter nagyon emlékezetes nevet kapott.

Ryan Murphy Culkin szerepével kapcsolatban azt ígéri, hogy nagyon elborult karakterre számíthat a közönség. Az Amerikai Horror Story 10. évadának részei várhatóan 2021-ben válnak elérhetővé. 

Mlinárik Mariann

Mlinárik Mariann az ELTE-n szerzett MA diplomát filmelmélet és filmtörténet, illetve történelem szakokon. Érdekli a streaming platformok világa. Szívesen készít interjúkat. Szabadidejében fotózik, néhány képe az oldalon is látható.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com