Hírek

Macska-bőregér játék a Batman legújabb előzetesében

batman robert pattinson

A Batman harmadik előzetese újabb leplet ránt le a várva-várt filmről: ezúttal Batman és Macskanő játszmáiba nyújt betekintést.

A Warner Bros. gondosan adagolt előzeteseivel újabb és újabb leplet ránt le a nemsokára érkező Batman filmről, ezzel is fokozva a várakozást. Ez lesz az első alkalom, hogy Robert Pattinsont denevéremberként láthatjuk, s a legelső trailer a közte és a főgonosz Rébusz (Paul Dano) zajló hajszát jeleníti meg, ami a film fő konfliktusa lesz. A második előzetesben részletesebben bemutatkozik a többi karakter: Macskanő (Zoë Kravitz), Pingvin (Colin Farrell), Alfred (Andy Serkis) és Gordon felügyelő (Jeffrey Wright).

A legfrisebb s egyben harmadik előzetes Batman és Macskanő komplikált kapcsolatáról ad egy kis ízelítőt.

Selina Kyle, azaz Macskanő felkeresi Bruce Wayne-t, hogy fogjanak össze a várost terrorban tartó Rébusz ellen. Társulásuk elkerülhetetlen, hisz egyedül ők ketten tudják csak megállítani a gonoszt. S bár Batman eleinte nem bízik Macskanőben, a kettejük közti kémia tagadhatatlan. Ahogy Bruce elkezdi felfejteni a Rébusz által hagyott rejtelmes üzeneteket, rájön, hogy a saját múltjával kell szembenéznie. Régi titkok kerülnek a felszínre, amiket még hűséges komornyikja, Alfred is elhallgatott a maszkos szuperhős elől.

Matt Reeves rendező korábban is elmondta, hogy az új installációban Batman traumáit és a belőlük fakadó reakcióit járják körül. A legfrissebb betekintő egy sötétebb hangvételű, de látványos akciójelenetekben bővelkedő filmet sugall, komplex karakterekkel.

A Batman 2022. március 4-étől lesz látható a mozikban.

Takács Janka

Janka a párizsi Sciences Po egyetem média és kommunikáció szakán végzett, marketinges szakemberként dolgozik. Mozifüggő, legfőképp a régi hollywood-i filmeket és az indie filmeket kedveli, de egy ütős filmzenével bármikor le lehet venni a lábáról.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com