Hírek

Macskanőnek öltözött call girl várja otthon Thuróczy Szabolcs kisfiát – előzetest kapott a Szia Életem!

Előzetest kapott Rohonyi Gábor és Vékes Csaba filmje, a Szia Életem!, amelyből kiderül, hogy mekkora mesemondó, és miféle tettekre képes apuka Thuróczy Szabolcs.

A vígjáték célja a készítők szerint, hogy kicsit minden szülő magára ismerjen benne. Ezzel a szándékkal vitték vászonra Vékes Csaba forgatókönyvét, aki saját tapasztalataiból merítve kerekített időnként a valóság határait átlépő történetet az apává válás folyamatáról – írja film sajtóközleménye.

A főszereplő ötvenes sztárírót (Thuróczy Szabolcs) kirúgják az egyetemi állásából és eltiltják a tanítástól, miután szerelmi viszonyba keveredett egy diákjával (Sárközi-Nagy Ilona). Ráadásul még a soha nem látott, óvodáskorú gyereke (Pásztor-Várady Mór) is feltűnik, miközben írni szeretne, és szorítja a határidő. A főhős és kisfia hirtelen jött, kényszerű együttléte számos vidám fordulatot tartogat.

A Szia Életem! további szerepeiben is nagyszerű színészek láthatók. Köztük az eseti barátnőt játszó Kovács Patrícia, kíváncsi szomszédasszonyként Básti Juli, filmproducerként Scherer Péter, könyörtelen kiadóvezetőként Mucsi Zoltán, haszonleső sztármenedzserként Tasnádi Bence, vagány taxisofőrként Pálmai Anna és a mindig segítőkész orvos bőrében Elek Ferenc. A film producerei között megtaláljuk Geszti Pétert is.

Az országos premier előtt a Szia Életem! első közönségvetítése június 12-én Balatonfüreden lesz a Magyar Mozgókép Fesztiválon, ahol Thuróczy Szabolcsot jelölték a Magyar Mozgókép Díjra is a legjobb férfi főszereplő kategóriában.

Gyöngyösi Lilla

Gyöngyösi Lilla az ELTE irodalom- és kultúratudomány szakán végzett. Specializációja a szerzői film, a western és az intermedialitás, mániája az önreflexió. Újságíróként és marketingesként dolgozik. A Filmtekercs.hu főszerkesztője.
gyongyosililla@filmtekercs.hu

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!