Hírek

Mads Mikkelsen a Netflixen aprít

A Hannibal és a Doktor Strange sztárja, Mads Mikkelsen a Netflix legújabb akciófilmjében, a Polarban a világ legjobb bérgyilkosát alakítja.

Egy John Wick típusú aprításra készített fel minket a bloody-disgusting.com cikke: a Polarban Mikkelsen a világ legjobb bérgyilkosát, Duncan Vizlát, közismertebb nevén a Fekete Császárt alakítja, aki – minő meglepetés – szeretne visszavonulni. Csakhogy a cég úgy véli, kockázatot jelent rájuk nézve, így ráküldi az összes fiatal titánt. A film Victor Santos Dark Horse-os noir képregényén, a Polar: Came From the Coldon alapszik, a produceri székben a Resident Evil franchise mögött álló Robert Kulzer és Jeremy Bolt ül.

A főbb szerepekben Vanessa Hudgenst, Katheryn Winnick-et és Matt Lucast találjuk, a rendezést Jonas Åkerlund, A por és a Sundance Filmfesztiválon debütáló Lords Of Chaos direktora vállalta magára. A jellegzetes látványvilágú Åkerlund egyébként elsősorban videoklipjeiről és zenés filmjeiről híres, Grammyt nyert Paul McCartney-val és Madonnával közös munkáiért.

A forgatás már elkezdődött Torontóban, a bemutatót 2019-re ígérik.

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs főszerkesztője és egyik alapítója. Geográfusként végzett, majd szabadúszóként írt. Miközben filmes diplomáján is dolgozik, saját PR ügynökségét építi. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek. kataorsolya@filmtekercs.hu

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Video

Kik a legújabb szereplők a streamingpiacon és vajon melyiküké a jövő? A VLOGtekercs második adásában folytatjuk a seregszemlét és egy kis jövendölgetéssel is készültünk!

Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
Vágó: Nagy Tibor
Főcím: Gyenes Dániel
Projektvezető: Nagy Tibor
Producer: Molnár Kata Orsolya

A videó Tóth Nándor Tamás cikke alapján készült.

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..