Hírek

Mads Mikkelsen és Bryan Fuller Budapesten forgatja a Dust Bunnyt

HANNIBAL -- "Mizumono" Episode 213 -- Pictured: Mads Mikkelsen as Hannibal Lecter -- (Photo by: Brooke Palmer/NBC)

Ahogy arról korábban már hírt adtunk, a Hannibal összeszokott párosa, Mads Mikkelsen és Bryan Fuller ismét együtt dolgozik: a duó ezúttal Budapesten forgatja a Dust Bunny című horrorfilmet.

A páros rendkívül jó hangulatú képet osztott meg Fuller Instagram-fiókjában – a Hannibál rajongói biztosan elégedettek, hogy a Fuller és Mikkelsen egy jól bejáratott műfajban készítenek filmet közösen. A történet középpontjában egy nyolcéves kislány áll, aki meg van győződve arról, hogy egy veszélyes szörny lapul az ágya alatt, aki megette a családját. Mivel nem tudja, mit tegyen, titokzatos szomszédjától kér segítséget. 

Az elsősorban televíziós íróként és producerként ismert Fuller most rendezőként is debütál, de természetesen a szerzői és produceri feladatokat sem adja ki a kezéből. Ez utóbbi téren a Thunder Road producerei, Basil Iwanyk és Erica Lee lesznek társai. További szereplőkről és a premier dátumáról egyelőre nem tudunk sokat.

Miközben a csapat Budapesten forgat, Fuller a Star Trek: Discovery 5. évadára készül, de ő irányítja a Péntek 13. előzménysorozatát, a Crystal Lake-et is. A művész feltehetően ezekről a produkcióról is mesél ma este a Fast Forward Program különleges mesterkurzusában, ahol Osváth Gábor faggatja majd munkáiról.

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs.hu egyik alapítója, 2020 augusztusáig főszerkesztője. Geográfusként és filmtörténetre specializálódott bölcsészként végzett, PR-, branding- és marketingtanácsadóként dolgozik. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com