Hírek

Kiderült, mi lesz Mads Mikkelsen következő filmszerepe

Mads Mikkelsen következő filmszerepe Bryan Fuller új rendezésében lesz, a Dust Bunny című egész estés filmben.

Mads Mikkelsen és Bryan Fuller együttműködése már bizonyított a Hannibál című sorozatban, ahol Bryan Fuller showrunnerként vett részt az alkotói gárdában. Bryan Fuller, akit eddig forgatókönyvíróként ismerhetünk, többek között a Hannibál sorozat és az Amerikai istenek című filmek kapcsán, immáron rendezőként is debütál. Az első nagyjátékfilm rendezéséhez pedig megnyerte magának Mads Mikkelsent, akivel már korábban dolgozott együtt, s akinek karrierje egyre inkább szárnyal.

Bryan Fuller filmjének címe Dust Bunny, amelynek ő az írója és a rendezője is. A horror film egy nyolcéves kislányról szól, aki a szomszédja segítségét kéri,

hogy megölje az ágya alatt lakó szörnyeteget, amely megette a családját.

Kristen Figeroid, a Sierra/Affinity ügyvezető igazgatója azt nyilatkozta, hogy Mads Mikkelsen olyan egyedi minőséget kölcsönöz minden karakternek, akit életre kelt, hogy már most nagyon optimistán tekintenek a Dust Bunny filmre, amely a 80-as évek családi horrorfilmjeit idézi meg stílusával.

Az alkotók korábbi munkája, a Hannibál alacsony nézettségre tett csak szert, de nagyon jó kritikai elismerést kapott különösen a vizuális stílusa és Mads Mikkelsen színészi teljesítménye miatt. A sorozat 2015-ben véget ért, s hiába a rajongók lelkesedése vagy Bryan Fuller hajlandósága, nem lesz további folytatás. Mads Mikkelsen az elmúlt hét évben rengeteg filmben feltűnt, mint a Sarkvidék, az Igazság bajnokai, A megváltás, a Még egy kört mindenkinek, a Zsivány Egyes, de Bryan Fullerrel csak most lett alkalma ismét együtt dolgozni.

A Dust Bunny gyártása 2023 januárjában kezdődik majd el.

Keleti Léda

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com