Hírek

Mads Mikkelsen is reagált a Még egy kört mindenkinek remake ötletére

DRUK

Jöhet egy újabb kör? Mads Mikkelsen is megosztotta véleményét a feltehetően Leonardo DiCaprióval készülő amerikai Még egy kört mindenkinek adaptációval kapcsolatban.

Pár hete, közvetlenül a tragikusan erőtlenre sikerült 2021-es Oscar-gála óta tudjuk, hogy Leonardo DiCaprio produkciós cége, az Appian Way Productions fogja tető alá hozni a legutóbbi dán sikerfilm, a Még egy kört mindenkinek amerikai verzióját. A Legjobb idegen nyelvű film díját frissen bezsebelő alkotás átdolgozásának híre azonban megosztott fogadtatásban részesült, és még az se tudta igazán csitítani a kedélyeket, hogy

az előzetes információk szerint maga DiCaprio alakítja majd Mads Mikkelsen szerepét.

A történet négy tanáremberről szól, akik a kapuzárási pánik küszöbén egy kísérletbe kezdenek, mely során a véralkoholszintjüket egy apróbb, de eufórikus mértéken tartják. A vizsgálat célja, hogy általánosabb jobb kedélyű és szenvedélyesebb életet élhessenek – az első csúcsok után azonban a várt mélységek is közelednek.

Néha el kell veszítenünk a kontrollt – interjú Thomas Vinterberggel

Thomas Vinterberg dramedy-jének főszereplője, Mads Mikkelsen az Entertainment Weekly-nek nyilatkozott azzal kapcsolatban, mit gondol a feldolgozásról. „Mindig rizikós egy remake, de értem, miért készül el. Hiszen bár nagyon sokan látták az eredetit, ez még mindig nem akkora lépték. Mindenesetre van egy megérzésem, hogy azért sok amerikai találkozott a filmünkkel. Így még érdekesebb lesz a feldolgozás” – közölte a színész –

„Az alkohol megítélésében nagy különbség van nemzetek közt, különösen Dániában és Amerikában.

Mindenki azt kérdezi, hogy vajon máshogy közelítik meg a témát ott. Talán, de talán nem. A film az élet elfogadásáról és újbóli felfedezéséről szól. Ha ezt sikerül jól bemutatni, az alkohollal is szabadon bánhatnak.”

A Még egy kört mindenkinek új verziójához egyelőre nem tartozik premierdátum.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés