Hírek

Magic Mike visszatér még egy utolsó táncra

Már hat éve, hogy láthattuk sztriptízelni Channing Tatumot és bandáját, a Magic Mike sztorihoz azonban újabb folytatás készül.

Trilógiává bővül a Magic Mike-sorozat, amely 2012-ben indult útjára. Steven Soderbergh Channing Tatummal dolgozott együtt, ráadásul a színész előélete nyomán készült a történet. Tatum ugyanis mielőtt berobbant Hollywoodba, vetkőző táncosként kereste a kenyérrevalót. Ettől fogva egy extra hitelesség lebegte be a Magic Mike első részét, melyhez három évvel később második is készült. A Magic Mike XXL egy sokkal fogyaszthatóbb és szórakoztatóbb kiadás lett, amolyan igazi buddy movie, csupán lenge öltözetben lejtő férfiakkal.

Reid Carolin forgatókönyvíró, és a második etapot cserepadon töltő Steven Soderbergh újra összeáll, hogy a Magic Mike’s Last Dance című harmadik felvonást vászonra ültesse.

A Warner Bros. tehát megrendelte a filmet, amely az HBO Max streaming-szolgáltatón debütál majd, exkluzív formában. Különös, hogy elkerüli a mozikat az alkotás, hiszen összeadva több mint 300 millió dollárt termeltek a pénztáraknál. Sőt, még egy igen sikeres színpadi show is kerekedett a brandből, mely Magic Mike Live-ként nyűgözi le közönségét nemzetközi fronton.

A Magic Mike’s Last Dance című filmhez egyelőre nem tartozik premierdátum.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel 2017-ben csatlakozott a Filmtekercs szerkesztőségéhez, 2018 és 2022 között szerkesztőként segítette a lap mindennapi működését. Bár celluloid-mindenevő, kedvencei a morális kérdéseket feszegető filmek, a kamaradarabok, az igényes blockbusterek, emellett szenvedélyes katasztrófaturista is, így nincs olyan egy-kétpontos film, amely ne keltené fel az érdeklődését.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!