Hírek

Magyar All-Star – Valami Amerika 3. előzetes

Merőben más hangulatú film avatja trilógiává Herendi Gábor vígjátékát. A Valami Amerika 3. parádésan viccesnek tűnik az előzetese alapján.

A korábbi filmek sem visszafogott modorukról voltak híresek, de ennyire őrült és harsány filmre szerintem senki sem számított. A főszereplő brigádon kívül a második részből szinte minden fontosabb mellékkarakter visszatér, emellett pedig új arcok is megjelennek. Scherer Péter, mint kommandós; Ganxsta Zolee, mint gengszter; Nagy Ervin; mint agyagozó börtöntöltelék; vagy Pokorny Lia mint rámenős ügyvédnő – ezek külön-külön is érdekesek lennének, hát még egyszerre.

Herendi Gábor a Kincsem sikere után tehát újabb népszerű magyar filmet rakhat le az asztalra, ám a Valami Amerika korábbi showbusiness-t kifigurázó tematikája már nem érhető tetten. Az első részben filmet akartak készíteni, a másodikban Broadway-szintű színdarabot, de a harmadik egy átverős, krimivígjátéknak tűnik.

Olyan váltásnak tűnik ez, mint a Másnaposok 3., csak itt vicceket is találunk.

Ha valaki a színészek miatt ül be a filmre, – márpedig miért ne tenné – akkor nagy öröm lesz neki ez a film, hiszen a 2000-es évek megszokott és új arcai egyaránt megjelennek. Csak mutatóban felsorolom, kikkel találkozhatunk: Pindroch Csaba, Szabó Győző, Szervét Tibor, Tompos Kátya, Ónodi Eszter, Oroszlán Szonja, Thuróczy Szabolcs, Faragó András, Csuja Imre, Kovács Lehel, László Zsolt, Stohl András és az egészen normálisnak tűnő Hujber Ferenc is itt van.

A Valami Amerika 3. február 15-én kerül a mozikba.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel a Magazin és Moziban rovat szerkesztője. Kedvencei az életszagú, morális kérdéseket feszegető filmek, a kamaradarabok és az igényes blockbusterek.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya