Hírek

Magyar nyelvű előzetest kapott a Két lépés távolság

Újabb beteg tinik szeretnek egymásba, de a Két lépés távolság csavar a formulán, és mindkét főszereplőt kórházba ülteti. Előzetes magyar nyelven.

Lassan tényleg sorra jönnek az olyan romantikus filmek, amelyekben az egyik fél vagy haldoklik, vagy valami nagyon súlyos betegséggel küzd, a másik pedig persze kiáll a szerelme mellett a halál torkában is. Vannak filmek, amelyek jobban és vannak, amelyek rosszabbul sikerülnek. Kinek mi, de ilyen filmek voltak a Most jó, a Csillagainkban a hiba, a Közöttünk az űr vagy a Minden, minden is. Sőt, olyan is van, amely azért egy kicsit eltávolodik a konvencionális szerelmi száltól, és valami újat próbál behozni, lásd Én, Earl és a csaj, aki meg fog halni.

A Két lépés távolságban (Five Feet Apart) azonban mindkét főszereplő beteg. A pár a kórházban ismerkedik meg, egymásba szeret, és a lány unszolására elkezdik együtt csinálni a terápiákat és együtt vezetik a kezelésekhez szükséges gyógyszerezést is, hogy a fiú se vegye félvállról a dolgokat. Ráadásul betegségük miatt még csak egymás közelébe se mehetnek igazán: tartani kell a két lépés távolságot.

Az eddig leginkább dokumentumfilmes Justin Baldoni első nagyjátékfilmje ez, amelynek a forgatókönyvét Mikki Daughtry és Tobias Iaconis írták.

A főszerepben Haley Lu Richardson és Cole Sprouse, további szereplők Moises Arias, Kimberly Herbert Gregory, Parminder Nagra és Claire Forlani.

A Két lépés távolság országos bemutatója május 2.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Címlapon

Video

Kik a legújabb szereplők a streamingpiacon és vajon melyiküké a jövő? A VLOGtekercs második adásában folytatjuk a seregszemlét és egy kis jövendölgetéssel is készültünk!

Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
Vágó: Nagy Tibor
Főcím: Gyenes Dániel
Projektvezető: Nagy Tibor
Producer: Molnár Kata Orsolya

A videó Tóth Nándor Tamás cikke alapján készült.

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..