Hírek

Magyarországon is bemutatják a Rocky 4 rendezői változatát

Magyarországon is látható lesz mozivásznon Sylvester Stallone 1985-ös kultfilmje, a Rocky 4 digitálisan felújított és újravágott, eddig nem látott jelenetekkel bővített rendezői változata.

Az 1985-ben Sylvester Stallone, Dolph Lundgren, Talia Shire, Burt Young, Carl Weathers és Brigitte Nielsen főszereplésével bemutatott Rocky 4 óriási siker lett. 300 millió dollárt hozott a kasszáknál, és ezzel az eredménnyel 24 éven keresztül viselhette a legjövedelmezőbb sportfilm címet. Dolph Lundgren is ennek a filmnek köszönheti, hogy felfigyelt rá a szakma.

A filmbemutató 36. évfordulója alkalmából a Rocky 4-et rendezőként, forgatókönyvíróként és főszereplőként is jegyző Sylvester Stallone idén teljesen újravágta a filmet.

A rendezői változat közel 40 percnyi új, eddig sosem látott jelenettel, köztük az Apollo és Drago közti végzetes küzdelem hosszabb, fájdalmasabb képsoraival bővült. Az új jelenetek mellett számos részlet – többek között Pauli robotja – ki lett vágva a filmből, így végül a rendezői változat 94 perces hossza csak néhány perccel több az eredetinél.

A film képi világát az MGM stúdió teljes körűen felújította, és a hangot is újrakeverték, így született meg a világszerte limitált időre mozikba kerülő Rocky vs Drago – The Ultimate Director’s Cut, amelyet a hazai mozinézők december 2-7. között láthatnak mozivásznon, eredeti nyelven, magyar felirattal a Cinema MOM termeiben.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com