Hírek

Oscar-díjas sztárral jönne a True Detective 3. évad

Mahershala Ali (Forrás: GQ)

Egyre komolyabbak a tárgyalások az HBO kultikus sorozatának, True Detective (A törvény nevében) folytatásáról. A főszerepet várhatóan Mahershala Ali, a Holdfény Oscar díjas színésze játszaná. Ezzel ő lenne a sorozat első fekete főszereplője.

Noha megkötött szerződések még nincsenek, nagyjából mindenki kész ténynek veszi A törvény nevében és az Aznap éjjel című HBO sorozatok folytatását, miután januárban beszélt erről Casey Bloys, a csatorna programigazgatója.

A sorozat 1. évadát 2014-ben vetítette az HBO, a Rust Cohle nyomozót játszó Matthew McConaughey (a másik főszerepet alakító Woody Harrelsonnal egyetemben) pályája legnagyobb sikerét érte el, az első évad a közönség és a kritikusok egyaránt óriási népszerűségnek örvendett. A Colin Farrell és Rachel McAdams fémjelezte 2. évad már vegyesebb megítélést kapott.

Mahershala Ali az idei szezonban szerezte meg a legjobb férfi mellékszereplő Oscar-díját a Holdfény című drámában nyújtott alakításáért. Korábban Remy Danton szerepében láthattuk a House of Cards (Kártyavár) című sorozatban.

(via Deadline)

Sergő Z. András

Sergő Z. András alapító, felelős szerkesztő. Közép-Kelet-Európa, különösen a román újhullám, a délszláv és a magyar film követője. Kedvencei a dokuk, a kamaradarabok, sport- és valláspolitika. sergoandras@filmtekercs.hu

Podcast

Hirdetés

Hirdetés