Hírek

Majd 40 év után is elbűvölő Jane Fonda és Robert Redford – Our Souls at Night előzetes

Kereken 50 éve annak, hogy a Mezítláb a parkban összehozta Jane Fonda-t és Robert Redford-ot. A két színész akkor maradandót alkotott, most pedig ismét együtt szerepelnek egy a teaser előzetes alapján szép és bájos alkotásban. Az Our Souls at Night szeptember végén érkezik a Netflixre és néhány szerencsés moziba is.

A történet két özvegyemberről szól, akik hosszú évek óta szomszédok, mégsem ismerik egymást igazán. A gyerekek már rég kirepültek, a társak elmentek, itt az idő valami újra, valami másra. Az események akkor indulnak be, amikor Addie (Fonda) egy nap úgy dönt, hogy váratlanul meglátogatja addig ismeretlen szomszédját, Louis-t (Redford). Hamar rájönnek, hogy az élet több annál, mint a múltba révedve siratni azt, ami már nincs.

A filmet az Ezerízű szerelem rendezője, Ritesh Batra készíti el, Fonda és Redford mellett pedig láthatjuk még Judy Greert, Matthias Schoenaerts-et, Bruce Dernt és Phyllis Somerville-t is. A film világpremierje a Velencei Filmfesztiválon lesz, ahol a két főszereplőt Arany Oroszlán Életműdíjjal jutalmazzák idén.

És bár az előzetesnek aligha mondható teaser csupán nyúlfarknyi, mégis nagyon jó ismét együtt látni ezt a két legendát. Fonda még mindig utánozhatatlanul szép és méltóságteljes, a kettejük közti kémia pedig egy ilyen valahol semmitmondó jeleneten is átüt. Mi szeretjük a romantikus filmeket a 30 felettiekről is, hát még a szereplők a 80 fele járnak (Fonda 79, Redford pont 80 éves).

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com