Hírek

Majd újra lesz nyár előzetes (trailer)

Majd újra lesz nyár (How I live now)

Majd újra lesz nyár (How I live now)Különleges történetű új filmmel jelentkezik Kevin Macdonald angol rendező. A Majd újra lesz nyár c. filmben egy amerikai lány a ködös Albionba megy nyaralni, ami viszonylag unalmasnak indul, aztán az egész országot elpusztítják az atombombák.

Október 3-tól játsszák Magyarországon Az utolsó skót király és A dolgok állása c. filmekkel már bizonyított Kevin Macdonald új drámáját. A hazánkba a Parlux filmforgalmazó által elhozott mozi egy nappal angliai premierje előtt érkezik a magyar filmszínházakba, és a napokban megérkezett hozzá az első – még csak angol nyelvű – előzetes is.

A trailer úgy kezdődik, mint egy tipikus amerikai családi vígjáték: az angol unokatesóihoz küldött Daisy (az Oscar-díjra jelölt Saoirse Ronan) folyamatosan bosszantóan és kibírhatatlanul viselkedik egészen addig, míg meg nem ismerkedik az egyik helyi angol sráccal, Eddie-vel (George MacKay). Kibontakozó szerelmüket és vidéki idillt kegyetlenül félbeszakítja a Harmadik Világháború, amely a nagyvárosokat ért atombomba-támadással veszi kezdetét a szigetországban. Daisyt és Eddie-t kettéválasztják a katonák, azonban a lány nem nyugszik bele, és elindul megkeresni szerelmét a háború sújtotta Nagy-Britanniában.

Reméljük, a meggyőző előzetes után a film is hasonlóan szórakoztató lesz. Emellett egyre biztosabban kijelenthetjük, hogy 2013 a sci-fi éve!

http://www.youtube.com/watch?v=o6OJk6HrMWk#at=31

Tóth Nándor Tamás

Tóth Nándor Tamás külpolitikai és kulturális újságíró volt. A kettő metszetéből alakult ki filmes specializációja: a politikai témájú és a társadalmi változásokat feldolgozó filmek, valamint a Mediterrán-térség, Németország és Latin-Amerika filmművészete. A Filmtekercs Egyesület pénzügyi vezetője. tothnandor@filmtekercs.hu

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com