Hírek

Andy Garcia is benne lesz a Mamma Mia! folytatásában

Még titkolják, hogy milyen szerepet szánnak a színésznek a Mamma Mia! Here We Go Again-ben. 

Nagy elégtétel Andy Garcia számára, hogy szerepet kapott a Mamma Mia! folytatásában. A kubai származású színész ugyanis éveken át hiába lobbizott azért, hogy folytassák a Keresztapa-trilógiát. A harmadik rész egyik főszereplője volt, nagy sikert aratott, és azóta nem sokat játszott szuperprodukcióban.

Garcia a Mamma Mia-folytatásban új karaktert formál meg, akinek kiléte egyelőre titok. Mellette visszatérnek az előző rész sztárjai, Meryl Streep, Amanda Seyfried, Colin Firth és Pierce Brosnan. De Garcia mellett Meryl Streep fiatalkori énjének szerepében Lily James is új név a stáblistán.

Az első film 610 millió dolláros összbevételt ért el, és az új filmtől is hasonló sikerre számítanak. A zenét ismét az ABBA két egykori dalszerzője, Björn Ulvaeus és Benny Anderssson szolgáltatja, az executive producerek között pedig ott van Tom Hanks és felesége, Rita Wilson is.

A történetről egyelőre annyit tudni, hogy előre-hátra ugrál az időben, és a szereplők kapcsolatának fejlődését mutatja be.

A sok bizonytalanság ellenére a Mamma Mia: Here We Go Again magyar premierdátuma már ismert: 2018. július 19-től láthatjuk.

UIP Magyarország

UIP Magyarország

FM ‘tekercs Podcast

 

Hirdetés

Hirdetés

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..