Hírek

Andy Garcia is benne lesz a Mamma Mia! folytatásában

Még titkolják, hogy milyen szerepet szánnak a színésznek a Mamma Mia! Here We Go Again-ben. 

Nagy elégtétel Andy Garcia számára, hogy szerepet kapott a Mamma Mia! folytatásában. A kubai származású színész ugyanis éveken át hiába lobbizott azért, hogy folytassák a Keresztapa-trilógiát. A harmadik rész egyik főszereplője volt, nagy sikert aratott, és azóta nem sokat játszott szuperprodukcióban.

Garcia a Mamma Mia-folytatásban új karaktert formál meg, akinek kiléte egyelőre titok. Mellette visszatérnek az előző rész sztárjai, Meryl Streep, Amanda Seyfried, Colin Firth és Pierce Brosnan. De Garcia mellett Meryl Streep fiatalkori énjének szerepében Lily James is új név a stáblistán.

Az első film 610 millió dolláros összbevételt ért el, és az új filmtől is hasonló sikerre számítanak. A zenét ismét az ABBA két egykori dalszerzője, Björn Ulvaeus és Benny Anderssson szolgáltatja, az executive producerek között pedig ott van Tom Hanks és felesége, Rita Wilson is.

A történetről egyelőre annyit tudni, hogy előre-hátra ugrál az időben, és a szereplők kapcsolatának fejlődését mutatja be.

A sok bizonytalanság ellenére a Mamma Mia: Here We Go Again magyar premierdátuma már ismert: 2018. július 19-től láthatjuk.

Avatar

UIP Magyarország

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya