Hírek

Mandalorian spin-off? – Bob Iger kijelentései

A Disney igazgatója több Marvel sorozat és a Mandalorian új évadjának premierjét is elárulta, de sokkal érdekesebb az a félmondat, ami egy spin-offra is utalhat.

A Disney feje, Bob Iger a cég legutóbbi negyedéves financiális konferenciáján kicsit feldobta a száraz számokat. Iger ugyanis beharangozta több Disney+-on debütáló sorozat premierdátumát, köztük a WandaVisionét, illetve a Mandalorian második évadjáét. Ezen felül pedig meglengette egy esetleges Mandalorian spin-off lehetőségét is – értelmez a Collider. De haladjunk sorjában!

A Super Bowl szünetében debütáló három sorozatot is összefogó TV Spot után

Bob Iger elmondta, hogy a WandaVison sorozat decembertől lesz látható a Disney+ kínálatában.

A sorozat főszereplői az MCU-ból megismert Elizabeth Olsen, mint Skarlát boszorkány és Paul Bettany, mint Vízó. Az ígéretek szerint – és ellentétben a korábban tapasztaltakkal – már nem lesz elég kizárólag a mozifilmeket látnunk, hogy lépést tudjunk tartani a Marvel hőseinek történetével.

A The Falcon and the Winter Soldier, vagyis (nem hivatalosan) A sólyom és a tél katonája már augusztusban érkezik exkluzívan a Disney+ csatornájára.

A két címszereplő, Anthony Mackie és Sebastian Stan mellett állítólag visszatér a Polgárháborúban megismert Daniel Brühl is. A Marvel harmadik sorozata, a Loki még nem kapott premierdátumot.

Az arcát eltakaró fejvadász és a gyermek második évadja októbertől lesz elérhető (természetesen) a Disney+-on.

A Mandalorian folytatásán még javában dolgozik a sorozat megalkotója, Jon Favreau. Ha tartani akarják magukat a belengetett dátumhoz, akkor sürgősen el kell, kezdődjön a forgatás, de Iger erről nem osztott meg velünk semmit. Viszont mondott mást!

„A legfontosabb a következőkben a második évad, azután jöhet még a Mandalorianből, beleértve a lehetőségét több karakternek, akiket a saját útjukon vezetünk.”

A találgatások máris elindultak a félmondat miatt, hogy új karakterek akár ki is nyithatják a Mandalorian univerzumát (a Star Wars-on belül). Mindenesetre érdekes felállás lenne, ha az eredetileg is spin-off sorozat mellékkarakterei újabb spin-off sorozatokat kapnának.

Ti melyik Mandalorian szereplővel ismerkednétek meg egy különálló sorozatban is?

(Baby Yoda nem ér, őt mindenki szeretné.)

Nagy Tibor

Nagy Tibor jelenleg az ELTE-n tanul Filmtudomány mesterszakon. Kedvenc műfajai a klasszikus hollywoodi gengszter- és westernfilm. Különös figyelmet fordít az izraeli filmekre és a vallási témákra.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com