Hírek

Már 500 millió dollárt hozott a A Karib-tenger kalózai 5.

"PIRATES OF THE CARIBBEAN: DEAD MEN TELL NO TALES"..The villainous Captain Salazar (Javier Bardem) pursues Jack Sparrow (Johnny Depp) as he searches for the trident used by Poseidon..Ph: Film Frame..©Disney Enterprises, Inc. All Rights Reserved.

A negatív kritikák ellenére már átlépte az 500 millió dollár bevételt A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja.

A Karib-tenger kalózai sorozat ötödik része Amerikában óriási érdeklődéssel nyitott az első hétvégén, és 114,6 millió dollárt hozott össze egy hét alatt az államokban. A nemzetközi piacon 386.6 millió dollár volt a bevétel, ami főleg Kínának és Oroszországnak köszönhető. A film hatalmas sikerének köszönhetően a Disney éves bevétele már átlépte a 2 billió dollárt.

A hétvégi amerikai  bevételi listán olyan új alkotások mellett került a harmadik helyre A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja, mint az első helyezett Wonder Woman és a Captain Underpants.

Szádeczky-Kardoss Klára

Szádeczky-Kardoss Klára

Szádeczky-Kardoss Klára a Corvinus Egyetem kommunikáció és médiatudomány szakán végzett. 2016-ban csatlakozott a Filmtekercs szerkesztőségéhez. Újságírói tevékenysége mellett novellákat is ír.

Filmtekercs Filmklub s03

Filmtekercs Filmklub

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A melodráma igenis több a túlcsorduló érzelmektől. Viszont ehhez vajon az kell, hogy a szerelem beteljesületlen maradjon?

A VLOGtekercs ehavi adásában Spike Jonze A nő és Marc Webb 500 nap nyár című filmjei kerülnek terítékre. Bemutatjuk, hogy a melodráma (minden felszínes vélemény ellenére) nem feltétlenül süpped középszerűségbe. A két film összehasonlításával kiütköznek a műfajban rejlő lehetőségek, valamint az is, hogy azon túl miben újítanak az alkotók.

Műsorvezetők: Énekes Gábor
Szöveg: Énekes Gábor
Vágó: Nagy Tibor
Főcím: Gyenes Dániel
Projektvezető: Nagy Tibor
Producer: Molnár Kata Orsolya