Hírek

Már a következő Bond-film forgatókönyvén dolgozik Danny Boyle

A Trainspotting és a Gettómilliomos Oscar-díjas rendezője úgy nyilatkozott, bolond volna nem elvállalni a film rendezését, és már a 007-es ügynök következő kalandjának scriptjét írja.

„Jelenleg a scripten dolgozunk. Igazából minden a jó scripten múlik. A Bond-film mellett egy Richard Curtis forgatókönyvön is munkálkodok, amit reményeim szerint 6-7 héten belül elkezdhetünk forgatni. Ha minden jól megy, a Bond-film forgatása már év végén elkezdődik. De jelenleg két filmen is dolgozom” mondta Boyle a Metro-nak.

A rendező úgy nyilatkozott John Hodge-dzsal dolgozik a film forgatókönyvén, akivel korábban a Sekély sírhant, a Trainspotting, Az élet sója, A part és a tavalyi T2 Trainspotting sztoriját fejlesztették együtt. A Trainspottingért Oscar-díjra jelölt és BAFTA-díjjal kitüntetett forgatókönyvíró még nem kommentálta Boyle nyilatkozatát.

Ahogy azt korábban írtuk, Danny Boyle sűrű évnek néz elébe, hiszen az egyelőre Bond 25 munkanéven futó jubileumi James Bond blockbuster mellett egy musical/vígjátékot is rendezni fog, ami éppúgy ezidáig ismeretlen terep a díjnyertes rendező számára, mint a sok százmilliós franchise filmek világa.

Papp Atilla

Papp Atilla a Budapesti Corvinus Egyetem kommunikáció és médiatudomány szakán végzett, 2018 óta tagja a Filmtekercsnek. Akut celluloidfüggő, a százmilliós blockbustertől a filléres kísérleti filmig minden érdekli.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com