Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Címlapon

Video

Kik a legújabb szereplők a streamingpiacon és vajon melyiküké a jövő? A VLOGtekercs második adásában folytatjuk a seregszemlét és egy kis jövendölgetéssel is készültünk!

Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
Vágó: Nagy Tibor
Főcím: Gyenes Dániel
Projektvezető: Nagy Tibor
Producer: Molnár Kata Orsolya

A videó Tóth Nándor Tamás cikke alapján készült.

Hírek

Már a következő Bond-film forgatókönyvén dolgozik Danny Boyle

A Trainspotting és a Gettómilliomos Oscar-díjas rendezője úgy nyilatkozott, bolond volna nem elvállalni a film rendezését, és már a 007-es ügynök következő kalandjának scriptjét írja.

„Jelenleg a scripten dolgozunk. Igazából minden a jó scripten múlik. A Bond-film mellett egy Richard Curtis forgatókönyvön is munkálkodok, amit reményeim szerint 6-7 héten belül elkezdhetünk forgatni. Ha minden jól megy, a Bond-film forgatása már év végén elkezdődik. De jelenleg két filmen is dolgozom” mondta Boyle a Metro-nak.

A rendező úgy nyilatkozott John Hodge-dzsal dolgozik a film forgatókönyvén, akivel korábban a Sekély sírhant, a Trainspotting, Az élet sója, A part és a tavalyi T2 Trainspotting sztoriját fejlesztették együtt. A Trainspottingért Oscar-díjra jelölt és BAFTA-díjjal kitüntetett forgatókönyvíró még nem kommentálta Boyle nyilatkozatát.

Ahogy azt korábban írtuk, Danny Boyle sűrű évnek néz elébe, hiszen az egyelőre Bond 25 munkanéven futó jubileumi James Bond blockbuster mellett egy musical/vígjátékot is rendezni fog, ami éppúgy ezidáig ismeretlen terep a díjnyertes rendező számára, mint a sok százmilliós franchise filmek világa.

Papp Atilla

Papp Atilla

Papp Atilla a Budapesti Corvinus Egyetem kommunikáció és médiatudomány szakán végzett, 2018 óta tagja a Filmtekercsnek. Akut celluloidfüggő, a százmilliós blockbustertől a filléres kísérleti filmig minden érdekli.

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..