Hírek

Már az előzetes is könnyekig meghat: íme a Wonder

Amikor már az előzetes annyira megható, hogy összeszorul a szívünk, akkor tudjuk, hogy a film is jó lesz. Julia Roberts és Owen Wilson imádnivaló családjában a kisfiúnak sajnos elég csúnya az arca.

Novemberben érkezik a mozikban a tengerentúlon a Wonder. A megható történet egy kisfiúról szól, aki egy betegség miatt eltorzult arccal születik. 27 különböző műtét után, 10 éves korában a szülei beíratják az iskolába, pedig tudják, mennyi cikizésnek teszik ki ezzel. Auggie egyetlen célja, hogy bebizonyítsa: ő is egy ugyanolyan gyerek, mint a többiek.

Bár a történet önmagában nem lenne túl átütő erejű, nagyon biztató előjel, hogy kiváló színészek kerültek be a filmbe. Julia Roberts végtelenül kedves anyának tűnik, és Owen Wilson is imádnivaló volt, amikor a Marley meg énben hasonló figurát alakított. A főszereplő kisfiút pedig az a Jacob Tremblay játssza, aki sokak szerint jobban megérdemelte volna az Oscart A szobában nyújtott alakításáért, mint a díjat végül elhozó Brie Larson. És még egy fontos nevet kell megemlíteni: a film rendezője az a Stephen Chbosky, aki a hibátlan Egy különc srác feljegyezéseit rendezte. Minden okunk megvan tehát, hogy bizakodjunk a Wonderben.

Tóth Nándor Tamás

Tóth Nándor Tamás külpolitikai és kulturális újságíró volt. A kettő metszetéből alakult ki filmes specializációja: a politikai témájú és a társadalmi változásokat feldolgozó filmek, valamint a Mediterrán-térség, Németország és Latin-Amerika filmművészete. A Filmtekercs Egyesület pénzügyi vezetője. tothnandor@filmtekercs.hu

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com