Hírek

Már forog a Fear the Walking Dead 2. évada

Fear The Walking Dead

Fear The Walking DeadA kábeltelevíziós újoncok topsorozatát, a Fear the Walking Dead 2. évadát tavasszal mutatja be az AMC, az amerikai premiert követő 24 órán belül.

Ma jelentette be az AMC, hogy elkezdte a Fear the Walking Dead 2. évadának forgatási munkáit a mexikói Alsó-Kaliforniában. A forgatások otthona a Baja Studios, ahol olyan Oscar-díjas alkotásokat vettek filmre, mint a Titanic és a Kapitány és katona: A világ túlsó oldalán. A Fear the Walking Dead, a The Walking Dead társ-sorozata, az idei év legsikeresebb új szériája volt a 18-49 éves korosztályban az Egyesült Államokban. Magyarországon a sorozat bemutatkozása a kábelcsatornák rangsorában a 8. helyre emelte az AMC-t.

A tavasszal érkező folytatás 15 epizódot tartogat, a vezető producerek változatlanul a showrunner Dave Erickson mellett Robert Kirkman, Gale Anne Hurd, Greg Nicotero és David Alpert.

„Izgatottak vagyunk, hogy újra forog a sorozat, és legalább ennyire izgalmas, hogy Mexikóban vagyunk. A Baja Studiosban forgott az utóbbi évek néhány nagyszerű óceánparti jelenete, és ez rengeteg kreatív energiával tölt fel bennünket a FEAR folytatására” – nyilatkozta Dave Erickson.

Az első évad végén Madison (Kim Dickens), Travis (Cliff Curtis) és családjaik átmeneti menedéket találnak Strand (Colman Domingo) birtokán, a Csendes-óceán partján. Ahogy a polgári zavargások egyre fokozódnak, a fertőzöttek beveszik Los Angelest, Strand arra készül, hogy az óceánon állomásozó yachtjára, az Abigailre menekülnek.

A Fear the Walking Dead a zombi apokalipszis kezdetén játszódik, olyan időszakban, amikor a világ teljesen ismeretlen okokból viharos sebességgel megváltozott, még mielőtt bárki megértette volna, mi is történik. Az addig megszokott életek véget értek, vagy minden képzeletet felülmúlóan, gyökeresen megváltoztak.

Hirdetés

Hirdetés