Hírek

Már hivatalos: Sigourney Weaver visszatér a Szellemirtók 3-ban

Most már hivatalos, hogy Sigourney Weaver ismét magára ölti Dana Barrett szerepét a Szellemirtók 3-ban. Bízunk benne, hogy ő csak első az eredeti stábból, akire számíthatunk a fedélzeten.

Hiába lesz októberben 70 éves, Sigourney Weaver óriási lendülettel dolgozik: James Cameron Avatar-folytatásain – miután meghalt az eredeti karaktere, új szerepben – dolgozik, és most rábólintott, hogy Jason Reitman Szellemirtók-filmjében is szerepeljen. A filmről egyelőre nem sokat tudni, csak annyit, hogy Dan Aykroyd is utalt rá, hogy visszatérne – és úgy tűnik, nem ő lesz az egyetlen, ha lehet hinni Weaver elejtett félmondatának: „Őrület, hogy megint a fiúkkal dolgozhatok!

Rick Moranis és Bill Murray visszatérésében is reménykedünk, az utóbbi szintén nyilatkozott arról, hogy lenne kedve még egy kalandhoz – olvastuk a Movieweben. Miután a „fiúk” tettek egy kameó kirándulást a film női változatában, bízunk benne, hogy Reitman szombati Ghostbusters Fan Festjén, ahol bejelenti a teljes stábot, sok ismerős nevet látunk majd.

Dan Aykroyd csak annyit árult el a készülő filmről: „Ivan Reitman (az eredeti két rész rendezője – a szerk.) fia, Jason csodálatos forgatókönyvet írt. Nem mondhatok róla sokat, de el fog készülni, és remélhetően sok ismerős arc látható majd benne. Nagyon különbözik az első és második filmtől.

A film munkálatai július 14-én indulnak Kanadában.

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs.hu egyik alapítója, 2020 augusztusáig főszerkesztője. Geográfusként és filmtörténetre specializálódott bölcsészként végzett, PR-, branding- és marketingtanácsadóként dolgozik. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com