Hírek

Már holnap, április 6-án érkezik a Megszállottak viadala 2. évada

Az eredetileg tervezett április 8-a helyett, már holnap, április 6-án látható lesz az HBO GO-n az év egyik leginkább várt sorozata, a Megszállottak viadala 2., legújabb évada.

Phoebe Waller-Bridge alkotó sorozata, a Megszállottak viadala (Killing Eve) két nappal hamarabb folytatódik. A nyomozós, drámai thriller még tavaly ősszel robbant be a köztudatba. Igaz, a legjobb drámai sorozat Golden Globe-díját nem, de a legjobb női főszereplőnek járó szobrocskát elnyerte az alkotás.

A díjazott Sandra Oh alakítja a címszereplő Eve-et, aki egy MI5 tiszt. Jodie Comer a sorozat pszichopata gyilkosa: kettejük macska-egér harca adja a sorozat vázát. A második évad ott veszi fel a fonalat, ahol az első elengedte. Villanelle eltűnt, és Eve-nek fogalma sincs arról, hogy a nő él-e vagy már halott. Amikor mindketten nagy bajba kerülnek, Eve-nek meg kell találnia Villanelle-t mielőtt valaki más találná meg, ugyanis nem ő az egyetlen, aki keresi.

A Megszállottak viadala újabb évada most magyar feliratos előzetest is kapott.

Premier tehát holnap, április 6-án az HBO GO-n.

Avatar

Sajtóközlemény

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A sorozatok lényege, hogy nincs meghatározott végük… Ezzel vitatkoznánk!

A 2010-es évektől folyamatosan nő a televíziós és streaming sorozatok száma, köztük pedig az előre meghatározott véggel rendelkező egyévados szériák, vagyis a minisorozatok is egyre nagyobb hangsúlyt kapnak. Nem tudod mi a különbség antológia-, mini- és limitált széria között? Akkor ez a te videód!

A VLOGtekercs stábja ebben a hónapban a minisorozatok formai jegyeit és történelmét járja körbe. Számos ismert és kevésbé ismert sorozatpéldával azokra a kérdésekre kerestük a választ, hogy miért éri meg a nézőnek minisorozatot nézni és milyen előnyei származhatnak az alkotónak a minisorozat formátumból.

Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor

Vágó: Énekes Gábor

Főcím: Gyenes Dániel

Projektvezető: Nagy Tibor

Producer: Molnár Kata Orsolya