Hírek

Már idén előzménysorozatot kap a Netflix egyik legnagyobb dobása

A Netflix legsikeresebb nem angol nyelvű alkotásainak élén évekig a spanyol A nagy pénzrablás (Money Heist) állt, amely egy igazán csavaros és izgalmas bankrablást mutatott be 5 évadon át. Most spin-offot kap a sorozat, ráadásul az egyik legfontosabb főszereplővel.

2017-ben indult útjára a A nagy pénzrablás, amely pillanatok alatt belopta magát a Netflix nézőinek szívébe. A spanyol heist sorozat 190 millió órányi nézettséget hozott a legelső hét során; ez a szám pedig csak tovább nőtt a későbbiekben. A sorozat lezárását annyian nézték, hogy az a mai napig az 5. legnézettebb saját gyártású darabja a streaming szolgáltatónak.

Nem csoda hát, hogy jön a folytatás – azaz az előzménysorozat!

Az eredeti sorozatot is elhozó Álex Pina visszatér, hogy bemutassa az egyik kulcsfigura múltját. Ez a valaki pedig nem más mint Berlin. A karaktert megformáló Pedro Alonso is csatlakozott a Berlin címen futó spin-offhoz, amely állítólag a férfi európai kalandozásait mutatja be, ahogy munkát-munkára halmozva rabolja végig a kontinenst. Mindezt úgy, hogy közben fülig szerelmes, azaz a romantikus vonalon is teljesít majd az alkotás.

Kaptunk is egy beharangozót, amely ugyan információt nem nagyon árul el az érkező sorozatról, de bemutatja a fiatalabb Berlint és hangulatosan utal az eredeti műre.

A munkálatok már javában folynak és ha minden igaz decemberben a rajongók elé is kerül a sorozat.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com