Hírek

Már készül A zászlónk halált jelent 2. évadja

our flag means death

David Jenkins showrunner megosztott egy képet az új évad forgatókönyvéről, a forgatás is megkezdik az idén.

Jenkins a hivatalos Twitter-oldalán tett közzé egy fotót a kalózkomédia kapcsán, amit a Collider szúrt ki. A második évad első részének forgatókönyve látható képen, bár sajnos az epizód címét kitakarta. A poszt szövegéből azonban arra következtethetünk, hogy a sorozat folytatásában komoly változások következnek. Eszerint „Készen álltok, hogy szétcsesszük a dolgokat? Mert ez fog történni”.

A zászlónk halált jelent a kalózkodás aranykorában játszódik, és lazán az úri kalóz, Stede Bonnet életén alapul. Bonnet (Rhys Darby) egyszerű és kényelmes életét hagyja hátra, hogy kalózként bizonyíthasson. Sok kalandba keveredik a valószerűtlen legénységével, és keresztezi útját a kor híres szereplőinek, köztük a Taika Waititi által alakított Edward Teach-nek, azaz Feketeszakállnak. Nem is akárhogy.

Amellett, hogy a sorozatban főszerepet játszik, A zászlónk halált jelent executive producere is Waititi, Jenkins, Garrett Basch és Dan Halsted mellett. Darby és Waititi mellett játszott még a sorozatban Nathan Foad, Samson Kayo, Vico Ortiz, Ewen Bremner, Joel Fry, Matt Maher, Kristian Nairn, Con O’Neill, David Fane, Rory Kinnear, Samba Schutte, Nat Faxon, Fred Armisen és Leslie Jones. Bár az HBO Max még nem erősítette meg, hogy a mellékszereplők közül kik térnek vissza, azt már tudjuk, hogy Guz Khan, aki korábban Feketeszakáll egyik legénységi tagját, Ivánt alakította, nem szerepel a második évadban.

A zászlónk halált jelent 2. évadjának még nincs bejelentett premierdátuma, de a forgatás még ebben az évben megkezdődik. Addig is érdemes pótolni az első évadot, ha lemaradtál volna róla.

Gyöngyösi Lilla

Gyöngyösi Lilla az ELTE irodalom- és kultúratudomány szakán végzett. Specializációja a szerzői film, a western és az intermedialitás, mániája az önreflexió. Újságíróként és marketingesként dolgozik. A Filmtekercs.hu főszerkesztője.
gyongyosililla@filmtekercs.hu

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!