Hírek

Már Kubában robbantgat a Transformers stábja

michaelbay_transformers3Michael Bay rendező azzal lelkesíti a Transformers-rajongókat, hogy elkezdett képeket posztolni az ötödik rész (Transformers: The Last Knight) forgatásáról.

Bay és a csapata a Halálos iram 8 után a második amerikai szuperprodukció, amely a kommunista országban forgat, kihasználva, hogy Amerika és Kuba kapcsolatai látványosan javultak az utóbbi időben. A rendező egy zöld veterán autó képét posztolta először, amivel kapcsolatban a rajongók azt találgatják, vajon a film egyik alakváltó robotjáról van-e szó, vagy Bay csak meg akarta ragadni a kubai utcák hangulatát, ahol olyan oldtimerek poroszkálnak, amilyeneket már sehol máshol nem tartanak üzemben.

A szintén Mark Wahlberg főszereplésével készülő Transformers: The Last Knight az utolsó epizód a sorozatban, amelyet Bay rendez, mivel szeretne más projektekkel foglalkozni, ami a rengeteg munkával járó robotos franchise folytatása mellett képtelenség lenne.

transformers_oldtimer_kuba

Miközben a Halálos iram 8 javában készül, a Universal stúdió június 22-én újra mozikba küldi az első részt, amely 15 éve a csaknem 4 milliárd dollárt hozó sorozat nyitánya volt. A viszonylag szerény költségvetésű, alig ismert színészekkel forgatott film mindenki meglepetésére több mint 200 millió dolláros összbevételt termelt, és a Universal egyik legjobb befektetésének bizonyult. A legutóbbi Halálos iram opusz már másfél millió dollárt fialt, és még többet várnak a következő résztől.

 

A Halálos iramban 8 2017 áprilisában érkezik a hazai mozikba, míg a Transformers: The Last Knight vetítése 2017 júniusában kezdődik Magyarországon.

UIP Magyarország

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com