Hírek

Már lehet dínófejet kapni nem egészen hétmillióért

A moziőrültek kezdhetnek spórolni. A Jurassic World: Bukott birodalom közelgő premierje elé időzítve megnyílt a filmes relikviákat áruló Fandango Fan Shop netes áruház új részlege, a Fandango Prop Shop, ahonnan kellékeket lehet rendelni, egyelőre elővételben a Bukott birodalom kínálatából.

A Fandango a filmet gyártó Universal stúdióval szerződve sorszámmal és tanúsítvánnyal ellátott hiteles másolatokat ajánl a rajongóknak, ami azt jelenti, hogy a relikvia különösen értékes lesz pár év múlva. A legnagyobb érdeklődést alighanem az Indominus Rex 25 ezer dolláros – 6,7 millió forint – feje váltja majd ki, amely természetesen limitált szériában várja a jelentkezőket. Az sem távozik lógó orral a cég weboldaláról, aki nem akar kisebb vagyont elkölteni.

Jóval olcsóbban kapható például a bébi velociraptor hiteles másolata, van feltört dínótojás – ami a bébi raptorral párosítva négyzetre emeli a felhasználói élményt –, gazdára vár Isla Nublar térképe és sok más ínyencség.

A Prop Shop mellett elindult a Dinosaur Protection Group, azaz a Dinóvédő Csoport honlapja is, ahol veszélyeztetett őshüllőket lehet jelképesen örökbe fogadni. A Bukott Birodalomban ugyanis kitör Isla Nublar vulkánja, és az ott lakó dínók a kihalás szélére kerülnek. Az örökbefogadó néhány kattintás és képének feltöltése után már nyomtathatja is a tanúsítványt, amit bekeretezve elhelyezhet az ágya fölött. A Dínóvédő Csoportot egyébként a narratíva szerint a filmbeli Claire (Bryce Dallas Howard) alapította, és a neten ő buzdítja adoptálásra a rajongókat.

Nézd meg a film előzetesét!

UIP Magyarország

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com