Hírek

Már meg is van a John Wick negyedik részének premierdátuma

Alig került mozikba a John Wick: 3. felvonás – Parabellum, az erősen nyitva hagyott vég garantálta, hogy legalább tetralógiává fejlődik Chad Stahelski bérgyilkosos mozija.

A John Wick: 3. felvonás – Parabellum (John Wick: Chapter 3 — Parabellum) a nyitó hétvégéjén 57 milliót kaszált, így a Lionsgate stúdió kész a folytatásra – olvastuk a The Hollywood Reporteren. 2021 május 21-én várható John Wick (Keanu Reeves) negyedik kalandja, amiről egyelőre semmi további információt nem árultak el az alkotók, de azért annyit lehet sejteni, hogy Wicknek továbbra is menekülnie kell, hiszen még mindig a fején a 14 milliós vérdíj.

A harmadik rész messze felülmúlta az első két rész sikerét (a 2014-es első rész 14, 4 milliót, a 2017-es második fejezet 30,4 milliót csinált a nyitóhétvégén) – ráadásul a kritikák is elismerően nyilatkoznak róla.

Ameddig várunk az új infókra a negyedik részről, álljon itt egy izgis werkvideó a harmadik rész forgatásáról.

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs főszerkesztője és egyik alapítója. Geográfusként végzett, majd szabadúszóként írt. Miközben filmes diplomáján is dolgozik, saját PR ügynökségét építi. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek. kataorsolya@filmtekercs.hu

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..