Hírek

Már megnézhetjük az Ocean’s 8: Az évszázad átverése című film trailerét.

A több női filmsztárt is felvonultató film jövő nyáron kerül nálunk is bemutatásra.

Sandra Bullock már nyilatkozott is, hogy van létjogosultsága a női változatnak, melyben az Ocean’s-trilógia több szereplője is feltűnik majd. Az Ocean’s 8: Az évszázad átverését Gary Ross rendezi, akinek nevéhez Az éhezők viadala és a Pleasantville is fűződik. A forgatókönyvet is ő, valamint Olivia Milch írta. A főbb szerepeket Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway, Mindy Kaling, Sarah Paulson, Awkwafina, Rihanna és Helena Bonham Carter játsszák. A film története szerint Danny Ocean (George Clooney) húga, a volt fegyenc Debbie toboroz egy csupa rosszban sántikáló nőkből álló csapatot. Sandra Bullock az Entertainment Weekly interjújában beszélt a filmről:

„Ez a film nem egy reboot. Szimplán csak azt akarjuk megmutatni, hogy mi történik 2017-ben. Még csak nem is arról van szó, hogy átvesszük a stafétabotot. Ez a történet párhuzamos a trilógiával, a család egy másik tagjáról szól, és megnézzük, mi lesz, ha kiszabadul a börtönből ezekkel a csodálatos, erős nőkkel együtt.”

https://www.youtube.com/watch?v=A5VX80-dK_s

Bullock egyben arra is válaszolt, mit gondol a negatív véleményekkel előállókról:

„…meg kell, hogy mondjam, nem kell minket félteni! Olyan nők vagyunk, akik azonnal visszavágnak. Én azt mondom, mindenki nyugodjon meg, vegyen egy mély levegőt, és várja meg, hátha előállunk valami szórakoztatóval! Szerintem szükség lenne egy moratóriumra, hogy csak a premier után lehessen bármit mondani egy filmről. Persze tudom, hogy ez sosem fog megtörténni.”

Az Ocean’s 8: Az évszázad átverését 2018. június 7-én mutatják be hazánkban.

Argejó Éva

Argejó Éva

Argejó Éva szociológiát és filozófiát tanult az ELTE-n, a Magyar Televízió kulturális műsorának (Múzsa) szerkesztője volt, jelenleg az Állambiztonsági Szolgálatok Történeti Levéltárának munkatársa. Specializációja a társadalmi dráma, a sci-fi, a fantasy és a thriller.

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Címlapon

Video

Kik a legújabb szereplők a streamingpiacon és vajon melyiküké a jövő? A VLOGtekercs második adásában folytatjuk a seregszemlét és egy kis jövendölgetéssel is készültünk!

Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
Vágó: Nagy Tibor
Főcím: Gyenes Dániel
Projektvezető: Nagy Tibor
Producer: Molnár Kata Orsolya

A videó Tóth Nándor Tamás cikke alapján készült.

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..