Hírek

Már most imádják a Wonder Woman 1984-et

Lezajlottak az első privát vetítések, és megérkeztek az első vélemények is a DC új szuperhős-kalandjáról, a Wonder Woman 1984-ről, mely az utolsó nagy blockbuster lesz az évben.

Patty Jenkins másodjára is visszatért, hogy folytassa Diana Prince, az emberek közt rejtőző amazon történetét. Ezúttal az I. világháború idejéből átugrunk a ’80-as évek világába. Gal Gadot és Chris Pine visszatérnek a szerepükben, és ezúttal új ellenfelekkel kell szembesülniük, akiket Kristen Wiig és Pedro Pascal alakítanak.

Most, hogy megtörténtek a sajtóvetítések, szemezgessünk az eddig megjelent Twitter-reakciókból.

Hogy teljesített az év szuperhősfilmje?

 

„Óriási hír: a Wonder Woman 1984 fantasztikus! A történet kiváló és időtálló üzenettel rendelkezik, rengeteg a meglepetés, kiváló munkát végeztek Cheetah és Max Lord karakterénél (Wiig és Pascal egyaránt remek). Ideje hangolódni, ez komoly cucc!”

„Örömmel jelentem be, hogy a WW84 szuper, elejétől a végéig. Kivételesen jó folytatása az előző filmnek, tele szívvel, reménnyel, szeretettel, akcióval, szerelemmel és humorral. Patty Jenkins és Gal Gadot a DC egyik legjobb folytatását hozták létre. Könnyeztem a végén.”

„Jobban kedvelem az első Wonder Womant az 1984-nél. De nagyra értékelem, mikor a filmkészítők egyre nagyobb dobásokat akarnak összehozni egy folytatásnál. Patty Jenkinsnek és csapatának ez sikerült is. Nem működik minden, de az önzetlenség, a szeretet és az együttérzés ereje átszüremlik a filmből.”

„Meghívást kaptam a Warner Bros.-tól az új Wonder Woman elővetítésére, és még most is mosolygok. Wonder Woman 1984 a film, amire a világunknak szüksége van jelenleg, mindegy, hogy milyen képernyőn látja az ember.”

További vélemények olvashatók a Collider oldalán. A Wonder Woman 1984 december 25-én debütál az HBO Max streaming-szolgáltatón. Hazánkban a korlátozások miatt egyelőre nem várható mozipremier.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel a Magazin és Kritika rovat szerkesztője. Kedvencei a morális kérdéseket feszegető filmek, a kamaradarabok és az igényes blockbusterek.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A melodráma igenis több a túlcsorduló érzelmektől. Viszont ehhez vajon az kell, hogy a szerelem beteljesületlen maradjon?

A VLOGtekercs ehavi adásában Spike Jonze A nő és Marc Webb 500 nap nyár című filmjei kerülnek terítékre. Bemutatjuk, hogy a melodráma (minden felszínes vélemény ellenére) nem feltétlenül süpped középszerűségbe. A két film összehasonlításával kiütköznek a műfajban rejlő lehetőségek, valamint az is, hogy azon túl miben újítanak az alkotók.

Műsorvezetők: Énekes Gábor
Szöveg: Énekes Gábor
Vágó: Nagy Tibor
Főcím: Gyenes Dániel
Projektvezető: Nagy Tibor
Producer: Molnár Kata Orsolya